2789
عنوان

کمکککک

55 بازدید | 7 پست

من میخوام برم هنرستان اما نمیدونم چه رشته ای بیشترین درآمد را داره نظرم رو انیمیشنه گون خیلی رشته خفنه و دوست داشتنیه اما نمیدونم برای اینکه بخوام از سال نهم وارد هنرستان هنر های زیبا بشم آزمون عملی انیمیشن باید بدم؟آخه من تجربه ای توی این رشته ندارم...و فقط یک هفته دیگه هم برای ثبت نام و آزمون های چه هنرستان و چه نظری وقت دارم لطفا کمک کنید...بنظرتون پردرآمد ترین رشته های هنرستان چیه؟

[QUOTE=377926272]حسابداری برو حتما[/QUOTEمن واقعا ترسیدم چون الان هر رشته ای میخوام برم بایدددد آزمون عملی بدم و من قبلش نمیدونستم اینو الان نمیدونم چیکار کنم واقعا😭😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب مگه چیه؟از چیش میترسی آخههه

خب مثلا من بخوام برم انیمیشن الان هیچچچچ زمینه ای داخل این رشته ندارم و اگه آزمون ورودی رو هم قبول بشم اما این آزمون رد بشم چون این آزمون مهر هست زمانش اگه رد بشم رو هوا میمونم حقیقتا خیلی بد میشه کلا دیگه نمیدونم چه دبیرستان یا هنرستانی باید برم سردرگمیه همش😭 مثلا دوست من برای موسیقی الان از بچگی داره نوازندگی میکنه اما من هیچی 

خب مثلا من بخوام برم انیمیشن الان هیچچچچ زمینه ای داخل این رشته ندارم و اگه آزمون ورودی رو هم قبول ب ...

بزار بهت بگم

ببین تو که هیچ آشنایی از رشته های نداری

بهتره بری حسابداری...

چون هم بازار کار بهتری داره 

هم نسبت به بقیه راحت تره

تازه فیلماشم هما جا هست

میتونی خودت یاد بگیری...

خب مثلا من بخوام برم انیمیشن الان هیچچچچ زمینه ای داخل این رشته ندارم و اگه آزمون ورودی رو هم قبول ب ...

چرا اینقدر نا امیدی دخترررر

من با اینکه پسرم 

ولی هم سن تو که بودم

هیچ حرفه و مهارتی یاد نداشتم