2777
2789
عنوان

عروسیم نزدیکه

255 بازدید | 27 پست

سلام من ترکم خانواده همسرمم ترک هست ، تو شهرستانای اردبیل زندگی میکنیم ، عروسیمون نزدیکه ، فقط ما میخواییم قبل عروسی ، تعداد کمی از فک و فامیلمو حدودی میشن ده پونزده نفر رو ببریم خونه خودم تا جهازمو ببینن ( البته اینم بگم تمام جهیزیمو چیدم بجز وسایلای اشپزخونه) خب میخاییم قبل عروسی فک و فامیلم بیان بعنوان شادی و شیرینی اون کابینتامو بچینن یکم شیرینی بخوریم و یکم برقصیم بعد تموم شه بره ، در کنار این خانواده همسرم میگن نه باید پاتختی بگیریم درحالی که رسم ما پاتختی نیست ، خانواده همسرمم میگن نه حتما پاتختی بگیریم و شما نباید قبل عروسی مراسم جهاز چیدن برگزار کنید ، الان من موندم چیکار کنم یکی لطفا راهنمایی کنه ، نمیدونم چرا خانواده ها نمیخان بچه هاشون تو عروسیشون شاد باشن همیشه یه مسئله هایی میارنجلو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جهاز برون قبل عروسیه .پاتختی بعد عروسی .اصلا باهم ارتباطی ندارند .درمراسم پاتختی خانواده عروس تو عروسی پول نمیریزن تو پاتختی به عروس پول یا طلا میدن که برای عروسه .مراسم پاتختی با پسره فردای عروسی خونت میان بزن و برقص خانواده داماد دیگه پولی نمیدن .ولی خانواده عروس هدایای عروسیو به عروس میدن .میوه و شیرینی و کیک میدن .لباس و ارایشگاهم با پسره

خب خانواده شوهرم میگه شما حق ندارین بگیرین 😐

بگو ما رسم داریم

شما هم رسم دارید

دوتاش باشه

سعی کن با شوهرت هماهنگ باشی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

تو مراسم جهاز برونم جهازو میچینن خانواده پسر به خانواده دختر شام یا ناهار میده . هرکی میاد جهیزیه ببینه پولی کادویی وسیله ای برای عروس میاره .جهاز برون قبل از عروسیه .دوست داری خب جهاز برون نکن بیشتر اختلاف ها از جهازیه دیدن شروع میشه

هوش مصنوعی :

سلام، اول از همه عروسیتون رو تبریک میگم و امیدوارم خوشبخت بشین. حس شما کاملاً قابل درکه؛ این دوره به جای اینکه فقط با شادی همراه باشه، معمولاً به خاطر تفاوت رسم و رسومها کمی استرسزا میشه.

در فرهنگهای اصیل مثل فرهنگ مردم عزیز اردبیل، آداب و رسوم جایگاه ویژهای داره و گاهی همین تفاوتهای کوچک بین دو خانواده (حتی اگر هر دو ترک باشند) ممکنه باعث سوءتفاهم بشه. برای اینکه هم به خواستهی خودتون برسید و هم دلخوری پیش نیاد، این چند نکته و راهکار رو مدنظر قرار بدید:

### ۱. نقش کلیدی همسرتان

در این شرایط، همسر شما بهترین واسطه است. ایشان باید با زبان نرم و احترام با خانوادهاش صحبت کند. نباید جوری مطرح شود که انگار "جبههگیری" است. همسرتان میتواند بگوید: «این رسم خانوادهی عروس است و آنها دوست دارند با این کارِ نمادین و دورهمی کوچک، شادیشان را شروع کنند. این تداخلی با برنامههای ما ندارد.»

### ۲. تغییر نام یا "تعدیل" مراسم

اگر حساسیت خانواده همسر روی عنوان "مراسم جهازبرون" است، میتوانید آن را به عنوان یک "کمک دوستانه" یا "چیدمان فامیلی" مطرح کنید. بگویید قرار نیست مراسم رسمی بگیرید، فقط چند نفر از نزدیکان میآیند تا در چیدن آشپزخانه کمک کنند و یک چای و شیرینی دور هم بخوریم. وقتی کلمه "مراسم" حذف شود، حساسیتها هم کمتر میشود.

### ۳. سیاست "نه سیخ بسوزد نه کباب" (پیشنهاد سازش)

شما میتوانید به خانواده همسر بگویید: «ما برای احترام به رسم شما، پاتختی را برگزار میکنیم (حتی اگر ساده باشد)، اما اجازه بدهید من هم طبق رسم خانواده خودم، این دورهمی کوچک قبل از عروسی را برای چیدمان جهازم داشته باشم.» در واقع با پذیرش پاتختی، راه را برای انجام خواسته خودتان باز میکنید.

### ۴. توضیح بابت "چیدمان آشپزخانه"

به خانواده همسر توضیح دهید که چون بقیه خانه چیده شده، فقط آشپزخانه مانده و حضور این چند نفر صرفاً برای کمک و "دستگرمی" برای عروسی است. تأکید کنید که تعداد مهمانها خیلی کم است و قرار نیست خستگی برای کسی ایجاد شود.

### ۵. روی آرامش خودتان تمرکز کنید

یادتان باشد که هدف نهایی، رفتن به خانه بخت و شروع زندگی مشترک است. خانوادهها معمولاً از سر دلسوزی یا تعصب روی رسم خودشان این حرفها را میزنند. سعی کنید با لبخند و سیاست زنانه از کنار حرفهای سخت بگذرید. به همسرتان بگویید: «من دوست دارم خاطره خوشی از چیدن خانهام داشته باشم و این انرژی مثبت روی زندگیمون تاثیر میذاره.»

### یک راهکار عملی:

اگر میبینید خانواده همسر خیلی اصرار دارند که قبل از عروسی کسی خانه را نبیند، میتوانید چیدمان را خیلی خصوصی با مادر و خواهر و چند نفر خیلی نزدیک انجام دهید و بزن و بکوب اصلی را (که مد نظرتان است) کمی محدودتر برگزار کنید تا به گوش آنها نرسد و حساسیتی ایجاد نشود. اما بهترین راه همان **گفتگوی صادقانه و محترمانه همسر شما با خانوادهاش** است.

در نهایت، نگذارید این مسائل کوچک، شیرینی این روزها را تلخ کند. این بحثها بعد از عروسی فراموش میشوند، پس سعی کنید با سیاست و آرامش مدیریتشان کنید. خوشبخت باشید!

درستش هم همینه که قبل عروسی جهیزیه رو بیچینی

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته