2777
2789
عنوان

این خیانته

54 بازدید | 12 پست

یه پسری از کادر درمان چن روز قبل بهم درخواست داد تو اینستا من دورا دور میشناختمش بازش کردم ، دیدم انفالو کرده دوباره امروز فالو کرد گفتم شاید دستش خورده بازش کردم یه نوت گذاشته بودم راجب اینستا سوال پرسیده بودم اومد جواب داد بعد اسم کانالشو فرستاد منم از اونام که حد خودمو رعایت می کنم و همیشه میگم شما و ... گفتم الان عضو کانالتون نشم دوباره انفالو میکنید؟(بهم برخورده بود) بعد اونم دلیلش و گف یکم از شغلش گف و ازم پرسید من چی میخونم و چن سالمه بیشتر اون حرف میزد اخر سر پرسید تفریح مورد علاقتون چیه ؟ دیدم دیگه بیشتر داره وارد حریمم میشه جواب ندادم دید سرد شدم خدافظی کرد و رفت (متاهل نیستم ) میخواستم یکم راجب شغلش اطلاعات بگیرم حقیقتا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اهان رابطتتون جدیه؟

تا حدودی بله

ولی با این اقا که کادر درمان بود بار اولم بود صحبت کردم به خاطر شغلش بیشتر بعد اصلا من صحبت نمیکردم اون توضیح میداد از سختی کارش و ... منم تایید میکردم و هرازگاهی نظر شخصیم و میگفتم دیدم داره پررو میشه مکالمه رو قطع کردم (مکالمه شبیه این بود تو تاکسی یکی از سختیه شغلش و خودش میگه یهو و شما مجبوری گوش بدی)

تا حدودی بله ولی با این اقا که کادر درمان بود بار اولم بود صحبت کردم به خاطر شغلش بیشتر بعد اصلا من ...

خب من تو دوستی یکم نظرم راجب خیانت متفاوته به نظرم ادم حق دارن توی چندماه اول با ادمای دیگه ام اشنا بشن بعد انتخاب کنن که با کی میخان تو رابطه باشن

مثلا اگه شیش ماه گذشته از رابطتون و قصدتون جدیه برای ادامه رابطه به نظرم مثلا باید بهش بگی خودتو بزار جای اون اگه اون این کارو میکرد دوس داشتی چ جوری باشه بهت بگه یا چی گنه خودتم همون کارو کن

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

خب من تو دوستی یکم نظرم راجب خیانت متفاوته به نظرم ادم حق دارن توی چندماه اول با ادمای دیگه ام اشنا ...

دلم میخواس بگه من همیشه تو چنین مواقعی میگم بهش اما سری قبل تو گوشیش دیدم با یه خانوم راجب کلاسا و ازمون و حتی کارت ازمون و ...( چتش درسی بود که کنارش گفتمان معمولی مثه صحبت الان من بود ) ولی چیزی بهم نگفته بود

ولی نه من نه اون کلا از حد فراتر نرفتیم انگار تو جامعه داشتیم حرف میزدیم

دلم میخواس بگه من همیشه تو چنین مواقعی میگم بهش اما سری قبل تو گوشیش دیدم با یه خانوم راجب کلاسا و ا ...

خب اینجوری اوکیه

من همیشه میگم خیانت اون کار اون حرف یا رفتاریه ک وقتی پارتنرت بود انجام نمیدادی

بالاخره متوجه نشدم این خیانته یا نه🤦🏻♀️

ببین هرکاری میخای کنی که نمیدونی خیانته یا نه فکرکن مثلا پارتنرت داره میبینه میشنوه چی میگی اگه میدید بازم همونجوری حرف میزدی همون کارومیکردی؟اگه جوابت اره بود خیانت نیست اگه جوابت نه بود و جور دیگه ای رفتارمیکردی اره خیانته