2777
2789

تاپیک من رو تحت عنوان در جلسه خواستگاری چی بگم رو بخون

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشاالله همه چرتکه میندازن 😂 بعد میگید چرا خواستکار کمه ازدواج کمه 

منه پسر بعد خوندن این ترسیدم والا 😂 فقط دارایی ها حسابه یه اخلاقی هم اون گوشه هست 

یعنی اگر پولدار باشی ها برای خیلی ها مهم نیست چه شکلی ای چند سالته اخلاقت چطوره 😂😂😂

انسانم آرزوست 

دو دونگ و نیم ماشین یعنی چی؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

۱۳ سال اختلاف سنی خیلی زیاده واقعا ،ببین یه چیزی که پیش میاد اینه که اون چهار سال دیگه چهل سالش میشه تو ۲۷ سالت میشه و چیزایی که تو تازه میخوای تجربه کنی و دنیایی که تازه واردش میشی برای اون یه سری خاطره قدیمی و کهنه ست که درسش و ازشون گرفته و ازشون گذر کرده ،اگه مشکلی نیست جزئیات راجب شغلش و محل زندگی و اینام میگی ؟

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اگه  با ذهنیت من سرترم  اون سرتره میری تو زندگی نرو که شکست میخوری 

بعدشم قائدتا  یه امتیازی  داشتی که با این همه احتلاف  سنی  اومده  سراغت 

ولی گول نیم دنگ و ..فلان ک نخور 

تجربه ثابت کرده  چیزی که  کلا به نام کسی نیست  و ثبت  نشده  باد  هواست 

.