2777
2789
عنوان

بیاین خاستگار دیشبمو بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 54 پست
اخه موقعی که شما اوج جوونیتع ایشون وارد میانسالیش میشهبخاطر رسوم متطقتون که نباید خودتو دست کم بگیری ...

خودم میگم درسمو بخونم ب ی جایی برسم 

شوهر موهر بیخیال 

ولی بازم میترسم رد کنم 

شغلش راننده ماشین سنگین دیگخ

ببین عزیزم اولا که این شغل واقعا دردسرای زیادی داره پدر خودم وقتی کم سن بودم راننده ماشین سنگین بوده و من خیلی خیلی خوب یادمه چقدر نبودنش اذیت میکرد من و علاوه بر نگرانی دائمی که تو سن کم داشتم این اختلاف سنی هم به نظرم اسیب میزنه در آینده بهت ،عجله نکن تا وقتی ازدواج نکنی متوجه نمیشی مجرد بودن چقدر بهتر از ازدواج اشتباهه سنی هم نداری اصلا رو خودت کار کن و پیشرفت کن مطمئن باش یه ادم بهتر میاد سراغت 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم اولا که این شغل واقعا دردسرای زیادی داره پدر خودم وقتی کم سن بودم راننده ماشین سنگین بوده ...

مامانم میگه تو منطقه ما واسه دختر 23 ساله مردای سی ب بالا میان 

میگ چن ساله دیگه هیچ کی برات نمیاد 

میگه پسرای 26 و27 ساله دنبال دخترای 14 و 15 سالن 

راستم میگه از ی نظر ها 

مامانم میگه تو منطقه ما واسه دختر 23 ساله مردای سی ب بالا میان میگ چن ساله دیگه هیچ کی برات نمیاد می ...

ببین از شهر ما کوچیک تر نیست واقعا تو ایران 😂😭از این سر شهر تا اون سر شهر پیاده ده دقیقه راهه بخوای همه جارم بگردی تازه ،فک کن پیتزا فروشی نداشت دو ساله پیتزا فروشی داره 

اینارو گفتم که بگم خودت و دست کم نگیر پدر مادرا گاها فکر قدیمی دارن که باعث نگرانیشون میشه شما که نسل جدیدی چرا این فکر و میکنی ؟تو با ارزش ترینی عزیزم چرا باید فک کنی فقط مردای سن تورو انتخاب میکنن درست و ادامه بده برو تو محیط کار خوب و درست حسابی ،شک نکن دختر با اعتماد به نفسی که جوونیش و برا مردا حیف نمیکنه رو همه مردا میخوان و براش سر و دست میشکونن ربطی به چهره ام نداره ،همسر من همیشه اوت اولای اشناییمون میگفت میدونی من عاشق شکلی که برا خودت ارزش قائل میشی شدم و مردا عاشق اینن که یه دختر خودش و با ارزش بدونه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا