2777
2789

من روز 14ام سیکلم اقدام داشتم واسه بارداری ، ینی دیروز صبح ,,, امروز درد وحححححشششتناک زیر شکم و کمرم دارم اصلا بی سابقه س , ینی می‌دونم نمیتونم بگم از تخمک گذاریه ، چون هیچوقت تخمک‌گذاریم همچین دردی نداشتم ,,,, فقط دو سال پیش ک ی بارداری ناموفق داشتم , دقیقا فردای رابطه همچین درد وحشتناک و بی سابقه ای داشتم , ک بعدا فهمیدم همون روز لقاح صورت گرفته و دردم بخاطر اون بوده , دردم انقد زیاد بود ک حس میکردم بخیه های شکمم میخاد پاره شع , سزارینی م , 

بنظرتون امیدوار باشم این درد هم همون درد لانه گزینی هست؟ کسی تجربه شو داشته ؟ یا درد ممکنه بخاطر وجود اسپرم تو بدن باشه ؟

منم تو اقدامم روز ۱۷ ام اقدام داشتم  و روزای تخمک گذاری کرده بودم قبلش کیت زده بودم دوتا خط شده بود ۴ روز قبلش الان از ده روز مونده ب پریودم کمر درد و تیر کشیدن زیر دل دارم دو روز دیگه موعدمه ینی باردارم خیلی نگرانم کاش این ماه باردهر باشم .

من همش حس پریودی دارم هی میگیره هی ول میکنه از ده روز مونده ب پریودم حالا دو روز دیگه ینی ۲۱ ام موعدمه .دقیقا روز ۱۷ پریودم اقدام داشتم ی بار بوده اقدامم ینی احتمال داره باردار بشم با ی بار اقدام تو روزای تخمک گذاریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو اقدامم روز ۱۷ ام اقدام داشتم و روزای تخمک گذاری کرده بودم قبلش کیت زده بودم دوتا خط شده بود ...

من کیت نزدم اصلا ، روز دهم و روز چهاردهمم اقدام داشتم , روز دهم بعداز اقدام اصصصلا هیچ دردی نداشتم ولی امروز از صبح خیلی درد دارم ولی چون تجربه مشابه دارم نمیتونم باردارشدم یا نه ,,,, شما چن ماه اقدامی؟ من تخمدان پلی کیستیک دارم و ماه اول اقدامم ، فقد توکل کردم ب خودش وگرنه ب بدنم امیدی ندارم

من همش حس پریودی دارم هی میگیره هی ول میکنه از ده روز مونده ب پریودم حالا دو روز دیگه ینی ۲۱ ام موعد ...

بی بی چک بزن ، اگه علائم داشته باشی پس بی بی تم مثبت میشه

من سونو داخلی دادم دوتر گفت پی سی او هستی و قرص دوفامد ۱۰ از شب ۱۵ پریودی گفت بخور ولی من فقد ماه قب ...

منظورت پلی کیستیک هست ؟ منم هستم ماه قبل و قبلش، ینی دوماه دوفامد خوردم این ماه تموم کردم دیگه حوصله ندارم برم دکتر و ماه اول اقدامم ولی خیلی رو این ماه برنامه ریزی کردم