2777
2789
عنوان

بدگویی مداوم

194 بازدید | 32 پست

سلام به همگی، من یه نظر میخواستم از شما خانومای عزیز

من سنم زیر ۳۰ هستش، ۴ ساله ازدواج کردم شوهرم عالیه و از بخت بدم زن دایی شدم، تو این سالها مشگلات زیاد داشتیم با خواهرای همسرم ،حقشو خوردن پشتش نبودن .. ولی الان هم من احترام اونارو دارم هم اونا احترام میذارن، این وسط مشگلی که هست بچه های اینان، یکسره پشت سر من بدگویی میکنن و میگن زندایی فلان درحالی که هرچی ام که میشد من اینارو به چشم دوست میدیدم و تا الآن از هیچ محبتی دریغ نکردم حتی توی عروسیشون بهترینو کردم، درحالی که شوهرم حتی نمیخواست بره، از من ۷ سالی بزرگترن، و من این بدگوییارو ی مدت کوتاهه فهمیدم اگر زودتر میفهمیدم هرگز صمیمی نمیشدم، از تو اینستا مدام پیج منو چک میکنن درحالی که هستن توی پیج من😶و واقعا چندتا دختر افسرده ان که حتی آداب اجتماعی هم بلد نیستن حتی در حد سلام علیک، دوتاشون حدود ۳۰ سال و اون یکی نو جوونه، واقعا انرژی منفی و بدگوییاشون داره منو اذیت میکنه هرچقد از در محبت وارد میشم بی فایده اس، من دیگه از صمیمیت بی جام سر افکنده شدم ،خیلی آسیب پذیرم متاسفانه تمام تنم میلرزه وقتی یکی باهام بدی میکنه و تو روم ی جور دیگس، چیزایی ک میشنوم به روم نمیارم بعد هی محبت میکنم که ی جور بفهمونم بد نیستم ولی اینا نه از من از هیچکس بلد نیستن ی تشکر کنن، چ برسه بفهمن محبت رو، نمیخوامم رابطه همسرم و خواهراش خراب شه🥺سوال من اینه که چطور احترام رفته خودم رو برگردونم؟چطور ازشون دور بشم؟چطور ی کار کنم از پیج من برن بیرون؟چطور صمیمی نباشم و در عین حال بی ادبی نکنم؟

ببخشید طولانی شد😭

متاسفانه با احترام و سلام صلوات نمیتونی مشگلتو حل کنی

دلتو بزن به دریا و محکم باش

از پیج میخوای شروع کن، یه پیج جدید بزن بگو که فالوت کنن، بعد از پیج قدیم بلاکشون کن، اگرم پرسیدن بگو پیج طرف خودم و همسرم و جدا کردم. توی دوتاش عکس بزار اما متفاوت😁

سلام عزیزم

بنظرم زیاد تلاش نکنین نظرشون خوب کنین

ممکنه اینها از درون خودشون نشات گرفته باشه نه اینکه بدی کرده باشین

حودشون بددل باشن یا انقد بشینن حرف بزنن یه چیزی از کاراتون دربیارن

فقط خودتون باشین، بیشتر از توان براشون نزارین و انتظارتون صفر کنین هرکسی در حد ظرف خودش ری اکشن به خوبی شما میده

گاهی یکی انقد بدی دیده نمیتونه دیگه خوبی هم ببینه و حتما از توش یه چیزی درمیاره

کار خوب میکنین محض خدا بکنین عزت هم خودش بهتون میده مادرشوهر من هم دقیق همین مدل شما شدن و منم تحت غیبت عمه های شوهرم قرار گرفتم و دوران عقدم مستقیم و غیرمستقیم زهر کردن،انقد بد بودن ک منم بعد تحمل، تحمل و تحمل کینه ای شده بودم و داشتم شبیه اونا منفی میشدم ولی توکل کردم به خدا و خودم تغییر دادم

با نادیده گرفتن بدی ها و همچنین محبت و ارزوی خوشبختی و عاقبت بخیری و هدایت به راه درست براشون

خدا هم دل منو بزرگ کرد، عزت و جایی بمن داده که هیچ کدوم ندارن و تو دل کسایی جا کرده که همون عمه ها جا ندارن مث مادرشوهراشون😄

خدا خیلی جای حقی نشسته و پاداش کارای خوبتون حتماااا بهتون میده فقط با توکل بهش جلو برین 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

متاسفانه با احترام و سلام صلوات نمیتونی مشگلتو حل کنیدلتو بزن به دریا و محکم باشاز پیج میخوای شروع ک ...

وای راست میگی، ببین چند روزه دارم فکر میکنم به هیچ نتیجه ای نرسیده بودم🥺

سلام عزیزمبنظرم زیاد تلاش نکنین نظرشون خوب کنینممکنه اینها از درون خودشون نشات گرفته باشه نه اینکه ب ...

ببین یعنی فقط دستِ بگیر دارن فقط از همه طلبکارن، خودشون ذره ای پس نمیدن، کلا اگه یه عزیزم بهشون بگی کف و خون قاطی میکنن، برای بله برونم هیچیی نگرفته بودن، کادوهامو شوهرم خرید ولی وجودشو نداشتن برای برادرشون ۱ شاخه گل بیارن، بعد بله برون دختر خودش، همین دختر پرروعه میگه آره دایی داماد چه گلی آورده به منظور تیکه انداختن، وقتی خودتون هیچ کار نکردین چه انتظاریه اخه، ولی باااز من خر شدم و برای عروسیش با اینکه خالم فوت کرده بود بهترینو کردم

سلام عزیزمبنظرم زیاد تلاش نکنین نظرشون خوب کنینممکنه اینها از درون خودشون نشات گرفته باشه نه اینکه ب ...

دقیقا منم داشتم منفی و کینه ای و حساب کتابی میشدم، برای بچه خواهرش ی آدامس بخره، خواهره ام سریع ی آدامسو خریده باورت میشه؟

تو دور نشو، این کور نمک ها خودشون یه حرکت ازت ببینن که ببخشید بفهمن دیگه خر نیستی ازت دوری میکننعین ...

ببین خیلی جالبه که من در حد سلام احوال پرسی سنگینم باهاشون البته با این دوتا دختره، بعد اینا تصورشون اینه که اینااا منو تحویل میگیرن😂فقط شانسو ببین 

آره وقتی میبینن دیگه دعوت نمیکنم یا چیزی بهشون نمیماسه میرن، ولی من احمقم رابطه هارو نگه میدارم بخاطر شوهرم

واقعا هرچی بیشتر مراعات این ادمارو بکنی بدتره. فقط فاصله بگیر خودت از پیجت ریمو کن اونا رو و دیگه با ...

شوهرمم میگه ریموو کن، ولی تا الان فقط گند زدم، میخوام با سیاست باشم که حرفی توش نباشه عین زالو ان، فعلا برام پست میفرستن باز نمیکنم، آخه نه ک از من بدشون میاد پست هم میفرستن😂

ببین یعنی فقط دستِ بگیر دارن فقط از همه طلبکارن، خودشون ذره ای پس نمیدن، کلا اگه یه عزیزم بهشون بگی ...

عزیزدلم

خر نشدی شما از خوبیته که نمبتونی بد کنی

متوجهم چون دقیقا با دخترعمه شوهرم همین کارا سر عروسی جفتمون کردن،عروسی من با اخم و تخم اومدن و بی کادو و با داد و بیداد ابرو بردن،عروسی اون حتی از طرف بچه ۵ساله شون جدا کادو دادن و دل من بود ک شکست 

ولییی عزتی خدا تو همون عروسی خودم و اون دختر بهم داد ک هرکار بکنم نمتونم تشکرشو به جا بیارم

زندگی خدا بهم داد ک اگه اونا هزاربار کادو میدادن نمیشد اینجوری بشه

انتظاررات اونا هم مث فامیل شماست فقط محترمانه جواب بده و رد شو من امتحان کردم جواب داده

حامیت خدا باشه به همه جا میرسی، شما احترام نگه داشتی ببین در اینده خدا برات چقدر احترام به ارمغان بیاره اونا قدر ندونستن ببین خدا چه ادمایی جلوشون بزاره ک جواب کاراشون ببینن

دقیقا منم داشتم منفی و کینه ای و حساب کتابی میشدم، برای بچه خواهرش ی آدامس بخره، خواهره ام سریع ی آد ...

اری باورم میشه

چون اونا حیای یه سری بدی ها براشون ریخته شما اینجوری نباش

سعی کن رو کاراشون فوکوس نکنی و بهانه بتراشی مثلا حتما خسته بوده اینو گفته اشکال نداره

حتما نفهمیده منظورمو اشکال نداره 

وگرنه ادم غیبت کنی میشی ک گناه اونا هم میشوری و در اخر

عمر و جوونیت میبینی حروم فکر به این ادما شده و لذت نبردی از زندگیت

عزیزدلمخر نشدی شما از خوبیته که نمبتونی بد کنیمتوجهم چون دقیقا با دخترعمه شوهرم همین کارا سر عروسی ج ...

البته اگر فامیل همسر مثل یزید بودن که نمیشه احترام نگه داشت

اون موقع جنگ با یزیدیان واجبه😂😂😂😂