2777
2789
عنوان

بدگویی مداوم

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 32 پست
ببین نظرت چیه بگم پیجم به مشگل خورده بود؟یا هکم کردن؟که بلاکشونم کردم پیگیر نباشن!؟ البته اگ شوهرم ا ...

آره اینم میشه، خودت بهتر میشناسیشون ببین چی بهتره.

فقط یه چیزی هم بهت بگم کاش بقیه هم بخونن یه کمکی بکنه

یه درسی که در طول سالها به فنا رفتن گرفتم رو میخوام بگم😂

زیاد توضیح نده، مثلا با آب و تاب و جزییات توضیح بدی چی شده و پیجم فلان شده و هر موضوعی اصلا

توضیح زیاد به طرف مقابل این پیام رو میده که من اهل اطلاعات دادنم! این باعث میشه هی ازت سوال بپرسن و تو بیشتر اطلاعات بدی و گاهی میخوای دروغ بگی یا یک چیزی رو پنهون کنی اینجوری سوتی هم میدی، و در عین حال طرف مقابل به خودش اجازه میده در هر قضیه ای ازت سوال بپرسه!

کار به جایی میرسه برنامه ت واسه زندگی رو میپرسن😂😂

زخم خورده ام که اینارو میگم😅

خودتو مشتاق و فعال نشون نده واسه توضیح دادن مسایل خصوصی زندگیت. یه حالت خلاصه و کلی جواب بده. 

درباره همین پیج هم همینطور. سخته اولش ولی بعد نتیجه ش رو ببینی حال میکنی😂

مثلا میپرسن کار و بار چطوره؟ کافیه بگی هست دیگه شکر... مال شما چطوره؟ بعد اون طرف بهت اطلاعات باید بده😅

اماااا حالا بیا بگو بازار خرابه چک دارم نمیدونم چیکارکنم، بعد طرف میپرسه چندمه؟ میگی فلان، میگه چقدره حالا؟ میگی انقدر، بعد میگه اینکه زیاد نیست مگه درنمیاد؟ میگی درمیاد که اجاره مغازه هم هست، بعد میپرسه اون چقدره مگه؟ میگی فلان، میگه ای بابا چرا پیش بیشتر ندادی؟؟ میگی آخه باید پس انداز بتونیم بکنیم! میگه شما که دونفرین پس بچه بیارین چیکارمیخوایین بکنین... باید شغلتو عوض کنی... بعد میگی نه بابا مگه به این راحتیه؟؟ میگه بلاخره چی؟ اینجوری که نمیشه😂😂😂 حالا باید بگی گوه خوردم آقا بیخیال ما شو🤣🤣🤣

بعد اون میره اطلاعات همه چیزت هم داره به دونفرم میگه و...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره اینم میشه، خودت بهتر میشناسیشون ببین چی بهتره.فقط یه چیزی هم بهت بگم کاش بقیه هم بخونن یه کمکی ب ...

وای عااالی گفتییی، راست میگی بخداا

متاسفانه خواهر شوهرای من از اولم باهاشون کلی حرف بزنی بازم سوالشونو میپرسن