2777
2789
عنوان

بدگویی مداوم

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 32 پست
عزیزدلمخر نشدی شما از خوبیته که نمبتونی بد کنیمتوجهم چون دقیقا با دخترعمه شوهرم همین کارا سر عروسی ج ...

وای دیدی چقدر بدههه؟آدم آتیش میگیره نه بخاطر کادو ها بخاطر اینکه دیدم دوسم نداشتن، 

واقعا حرفات درسته،بخدا بهانه تراشی میکنم هرکار میکنم اصلا درست بشو نیستن، هیچکسو جز خودشون نمیبینن، و الان عین حرف شما که میگی، مادرشوهر دختره باهاش چه کارا ک نمیکنه ولی بازم من ته دلم خوشحال نمیشم، فقط میگم خوووبه دارید لمس میکنید و بازم همینطور ادامه میدین

اری باورم میشهچون اونا حیای یه سری بدی ها براشون ریخته شما اینجوری نباش سعی کن رو کاراشون فوکوس نکنی ...

بخدا که اینکه دلم نمیخواد ببینمشون بخاطر غیبتاشونه همین که میشینم گوش میدم بدم میاد، از این به اون از ایکس به ایگرگ،

واقعا خداروشکر که شما با اینکه نبودی تو زندگی من ولی به این قشنگی داری بهم توضیح میدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته اگر فامیل همسر مثل یزید بودن که نمیشه احترام نگه داشتاون موقع جنگ با یزیدیان واجبه😂😂😂😂

ببین ی جور ب بیخیالی میزنن خودشونو که آدم آتیییش میگیره

بخدا که اینکه دلم نمیخواد ببینمشون بخاطر غیبتاشونه همین که میشینم گوش میدم بدم میاد، از این به اون ا ...

حق داری فقط سعی کن خودتو موقع غیبت کردن اونا سرگرم کار دیگه ای کنی جوری ک لذت از غیبت نبری و در تو نهادینه نشه یا جاتو عوض کنی یا هرجور میتونی حرفشونو به احتمال خوب برگردونی 

اطرافیان ادم رو ادم اثر میزارن هرجور میتونین اجازه ندین این ویژگی بد رو انتقال بدن بهتون

من عاشق کسایی هستم که بدترین غیبتم جلوشون میشه میگن نه حتما اشتباهی شده این ادم خوبه و حتما خسته بوده یا منظوری نداشته

حق داری فقط سعی کن خودتو موقع غیبت کردن اونا سرگرم کار دیگه ای کنی جوری ک لذت از غیبت نبری و در تو ن ...

من خیلی دختر آروم و کم حرف و شایدم بی اعتماد ب نفسی ام اصلا،قبل عصبی نبودم که از وقتی اینا اومدن عصبی شدم،میدونی فقط ی بار گفتم من که غیبت نمیکنم ولی ___خانوم اگه درباره منم غیبت و قضاوت میکنی من حلال نمیکنم، البته با خنده گفتم😐

من خیلی دختر آروم و کم حرف و شایدم بی اعتماد ب نفسی ام اصلا،قبل عصبی نبودم که از وقتی اینا اومدن عصب ...

عزیزم خیلی شبیه منی

خوب حرفی زدی فقط یبار دوبار با قشنگترین لحن ممکن بگو ک دوست ندارم غیبت کسی رو بکنم

پیشنهادم اینه کتابهای رشد فردی بخونی من از همون معروفه مث چه کسی پنیر مرا جابجا کرد و چهاراثر فلورانس و خرده عادت ها شروع کردم عزت نفسم تا حد خوبی ایجاد کردم و ارزش خودم تو رفتارم و حد و مرزام نشون میدم

میگم یعنی چطوری خواهر میتونه انقدر بی احساس باشه؟اینکه مادر نداره، شوهرم زیر ۱۵ بوده مادرشو از دست میده، سر عروسی ی بار نگفتن ما پول نمیدیم ها ولی اگه کاری داری بگو، در اییین حد بی چشم و رو ان

این وسط دلم برای شوهرم آتیش میگیره ک انقدر مظلومه، یک بار نشده یکیشون مثلا بگه داداش چقدر فلان لباس بهت میاد، چقدر عروسیت خوب بود، کلا بی احساسن

حالا برعکس شوهر من انننقدر مهربونه انگار ن انگار نسبت خونی داره با اینا

عزیزم خیلی شبیه منیخوب حرفی زدی فقط یبار دوبار با قشنگترین لحن ممکن بگو ک دوست ندارم غیبت کسی رو بکن ...

این کتابا بهم کمک میکنه ی جور رفتار کنم که نقل مجلسشون نباشم؟انرژی منفی غیبتشون درباره من حالمو بد میکنه، حتی مثلا اگ بگن لباسش چ قشنگ بود پشت من میلرزه چون با خوبی نگفتن با بخل و کینه پشتم اینو گفتن

عزیزم خیلی شبیه منیخوب حرفی زدی فقط یبار دوبار با قشنگترین لحن ممکن بگو ک دوست ندارم غیبت کسی رو بکن ...

وای عزیزم مرررسی چققدر تله پاتی داریم، میخواستم بهت بگم کتابی میشناسی یا نه! الهی که همیشه خوشحال و سلامت باشی ممنونم ازت

وای خیلی نظرت خوب بود بخدا، ۸۲ تا

خب پس عالی شد

ببین پس یه پیج دیگه بزن، یه استوری بزار که سلام، من یه پیج دیگه زدم خوشحال میشم فالوم کنید، ولی اینجا همه فامیلای خودتو هاید کن که استوری رو نبینن، فامیلای شوهرت که میبینن میرن فالو میکنن، بعد که کردن از پیج جدید بللاکشون کن، اسم اون پیجت هم یکم میتونی تغییر بدی. بعد توی اون پیج براشون ۴تا عکس مسخره بزار.

یا یه کار دیگه میتونی بکنی، یکم دردسرش کمتره، یه پیج جدید بزن برای فامیلای خودت، استوری بزار اعلام کن اما اینبار فامیلای شوهرت رو هاید کن که نبینن. 

بعد توی پیج جدیدت راحت هرچی میخوای بزار نیازم به بلاک کردن نیست فامیلای خودت میتونن توی هردو پیج باشن، البته این درصورتی هست که پیج قدیمت رو دوس نداشته باشی، اگر دوسش داشته باشی مجبوری راه حل اول رو بری😂

در کل پیجت دوتا باید بشه تا راحت بشی

نگران ناراحتی و اینا نباش. بگو دیدم فازشون متفاوته، دخترای فامیلام و دوستام گاهی یه عکس میزارم حرف پشتم میزنن و راحت نبودم، گفتم جداشون کنم که عکسای خوبمو فقط واسه شما بزارم😂😂 اسکلشون هم میکنی😁😁

خب پس عالی شدببین پس یه پیج دیگه بزن، یه استوری بزار که سلام، من یه پیج دیگه زدم خوشحال میشم فالوم ک ...

فقط دقت کن توی این نوشته، توی راه حل اول، نوشتم فامیلای شوهرتو ازپیج جدید بلاک کن که اشتباهی نوشتم، از پیج قدیمت بلاک میکنی اسم پیجت هم میتونی تغییر بدی که بیشتر گمت کنن.

خب پس عالی شدببین پس یه پیج دیگه بزن، یه استوری بزار که سلام، من یه پیج دیگه زدم خوشحال میشم فالوم ک ...

ببین نظرت چیه بگم پیجم به مشگل خورده بود؟یا هکم کردن؟که بلاکشونم کردم پیگیر نباشن!؟ البته اگ شوهرم استوری بذاره تگم کنه میفهمن ک ب درک دیگه میگم اونم پاکشون کنه از پیجش

فقط دقت کن توی این نوشته، توی راه حل اول، نوشتم فامیلای شوهرتو ازپیج جدید بلاک کن که اشتباهی نوشتم، ...

اره حله گرفتم منظورتو عااالی گفتییی مرررسی