2777
2789

🎲🎰 مثل بلاگر اینستاگرامی جفت 6️⃣ نیست 🎰🎲

● توی هشت میلیارد آدم روی کره زمین یکسری هامون زندگی می‌کنیم که مثل بلاگرهای اینستاگرامی و یوتیوبی و تیک تاکی و نی نی سایتی پرحاشیه و جنجالی و شعافگرانه و سلطنتی و اشرافی زادگی و امپراطوری و پوزپوزی نیست و خونه هامون و خودرو و اتومبیل مون و خونه ویلایی و تجهیزات و لوازم و وسایل برقی و جهیزیه و خونگی و طلا و سکه و گوشی موبایلمون و لپ تاپ مون و دوربینمون و ••• پیشرفته و میلیونی و مولتی تیلیاردری نیست و تحصیلاتمون دانشگاهی و کارشناسی ارشد و دکترا و حقوق و درامد شغلمون و ارث و ميراث و ژنتیکمون و خانواده و والدینمون و ••• مون فوق العاده پرفکت و پروفشنال و حرفه ای نیست اما انسانیم با وجدانیم و با ظرفیت و با جنبه ایم تازه به دوران رسیده نوکیسه نیستیم پیشرفت کنیم فخرفروشی نمیکنیم و از این غوغای جهاان فاارق ایم و دوراز فضای اینترنتی سمی تاکسیک خطرناک داریم تو منطقه امنیتی مون نون و ماستمون رو میخوریم پس ته دلمون رو خالی نکنین و پژمرده و افسرده و استرس و اضطرابی مون نکنین ما تاس صفحه زندگیمون جفت شیش نیست !!!!! •••

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••