2777
2789
عنوان

بیاید لطفا درد دل حالم خیلی بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 62 پست
اصلا دقيق نميخوني

شما میگی بگو ادرس دارن خانواده دارن و چیزی ب اسم تحقيقات هست ینی اینکه اینارو بگو خودش بره نحقیق کنه و انجام بده که اینکارا رو نمیکنه 

شما میگی بگو ادرس دارن خانواده دارن و چیزی ب اسم تحقيقات هست ینی اینکه اینارو بگو خودش بره نحقیق کنه ...

اشكات همينه كه دقت نميكني

به ترتيب بنويس

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشكات همينه كه دقت نميكنيبه ترتيب بنويس

من یه سوال دارم ازتون شما متاهلید یا مجرد و اینکه چند سالتونه  

یه طوری دارید صحبت می‌کنید من احساس میکنم مسخره کردید منو 

من یه سوال دارم ازتون شما متاهلید یا مجرد و اینکه چند سالتونه یه طوری دارید صحبت می‌کنید من احساس م ...

قربون اون شكل ماهت برم

اولا فضاي مجازي به هيچ چيزي اعتماد نكن

بعدش پنج دقيقه كمتر پياماي منو به ترتيب بنويس نهايت بريز دور و هر چي دلت خواست به من بگو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .