2777
2789

زندگیه دو روزه رو جدی بگیرم و همیشه منتظر مرگ باشم . اگر ترس از ابرو توی این دنیا دارم و بخاطرش دروغ میگم یادم باشه اون دنیا دادگاهش جدی تره و خدا نیاره روزیو که بخوای رو در رو بشی .. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب هركس ب اندازه خودش بها بديم محبت زياد باعث ميشه ك هميشه اوي هرچيزي ازت توقع داشته باشن 

یادم نمیره بیقراریاتو😔حالا من واسه تو بیقراااااارم😔😭😔واسه حال مامانم ی صلوات بفرستین محتاج دعاتونیم دعا کنید چشماشو باز کنه 😔😔دخترم دنیامه😍
کلا بگین...دلبخواه

به هیچ وجه با شوهرم با مادرم درد دل نکنم. مخصوصا شوهرم. چون بدجور بهم برگردونده اونها رو. بهترین محرم درد دلهام فقط و فقط قلبمه و بس. 

خانواده شوهر عالی هم که باشن خانواده شوهرن. با خانواده خودمم حد و مرز بزارم.و هیچ وقت و هیچ وقت و هیچ وقت به یک جوون دهاتی روستایی بی هیچ و ندار بیش از حد پر و بال ندم که حالا برای من شاخ بشه(البته روی صحبتم با اون جوانهای روستایی فهمیده و با شعور نیست.)

همه حرفی را نزدن

در کل اعتماد نکردن ب همه

چ در دوران مجردی چ الان ک متاهلم

خیلی سر اینکه ب هرکسی زود اعتماد میکنم ناراحت شدم

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦

یاد گرفتم که راست گویی  و صداقت  بهترین ارزش تو زندگی هست    الان ده سالی هست  که سعی میکنم در هیچ موردی  دروغ نگم  بعضی ها  از من بدشون آومده   ولی در عوض  خیلی ها رو حرفم  حساب می کنند   همین‌قدر  که  این جمله را  از اطرافیان میشنوم  که  میگن  فلانی (من)اینو میگه  پس یعنی  همینه ... خیلی برام ارزش داره     مورد  اعتماد بودن  خیلی  کیف  داره   خیلی 😇😇

۱-سیاست رفتاری چیزه بدی نیس ادم باید همیشه تلاش کنه سیاست داشته باشه و بهترین رفتار رو تو هر موقعیت داشته باشه..

۲-سکوت سکوت سکوت رو بیشتر تمرین کنم لازم نیست همه جا حرف بزنم

٤-شوخی و مزه پرونی زیاد با هیچکی هیچکی نداشته باشم شوخی زیاد احترام و کلاس ادم رو میاره پایین و سبک میکنه ادم رو

۵-ادم مثبت اندیش تر باشم و اینقد پیش دیگران نک و ناله نکنم چون باعث هم بی احترام شدنم میشه هم نگاه بقیه به ادم از موضع ضعف میشه و هم بقیه رو دل زده میکنه

تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️
به هیچ وجه با شوهرم با مادرم درد دل نکنم. مخصوصا شوهرم. چون بدجور بهم برگردونده اونها رو. بهترین محر ...

آفرین همین درد و دل کردن با همه

من ب ی دوستام گفتم قصد بارداری دارم ولی اون گفت ن ما نمیخوایم بعدشم معلوم شد کیست دارم بهش گفتم

خودش ۴ ماه باردار بود ب من نگفت با اینکه باهم مسافرتم رفتیم بعد جلو دوستای دیگم گفت ما همون ماه اول ک اقدام کردیم بچه دار شدیم ولی نرگس خیلی وقته بچه میخواد😐😐😐😐

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦

این تاپیک خیلی خوب بود کاش بیشتر شرکت میکردن

شما مادران میتوانید جنایتکار باشید،اگر همسر درستی انتخاب نکنید و بعد با نداشتن آمادگی و ندانستن روش تربیت درست کودک ،بصورت غیر عمدی شخصیت و هویت کودکتان رو نابود کنید و تا آخر عمر اثرات بد تربیتتان روی فرزندتان باقی بماند و او هم بقیه رو تحت تاثیر رفتار بدش قرار بدهد و در سطح وسیع و جامعه ،جمع این کودکان باعث جامعه ی ناسالم میشوند که روی همگان تاثیر می‌گذارند.مادر بودن فقط غذا دادن و لباس عوض کردن نیست .مهمترین و باارزشترین کار دنیا ،در دست مادران است یعنی ساختن انسانی جدید . لطفا شما زنان روش بروز شده و علمی تربیت و پرورش و روانشناسی کودکان را یاد بگیرید سپس بچه دار شوید.** اینجا **و ** اینجا ** کلیک کنید.