2777
2789
چرا عزیزم

نمی‌دونم اومدم شهر غریب فقط خانواده خودش اینجان نمیزاره با تنها داییم که اینجان حتی رفت و آمد کنم نمیزاره برم سر کار درصورت مه بهش قبل عقد گفتیم من هم میخام دکترا بخونم هم کارکنم الان میگه درستو بخون ولی کار نه،،یه هفتست زندگیم داغونه هی میاد منت کشی ولی حتی نمیخام ببینمش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سخته ازدواج دوم؟؟ 

سختیش اینه ک همه چیوباید تحمل کنی دیگ راه برگشت نداری شوهرمو دوست دارم ولی اگ برگردم ب عقب ازدواج نمیکنم واقعا دلم میخواد بخوابم خسته ام 

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
حق جو تو چرا جدا شدی؟یعنی عقد بودی؟

اره عزیزم    دختر بودم جدا شدم.  اما خیلی سخته  خیلی   حالا این  جدایش ی طرف  اون نگاهای اطرافیان سخت تر.  من واقعا   هنوز هنوزه از حرفای پشت سرم ناراحتم

سختیش اینه ک همه چیوباید تحمل کنی دیگ راه برگشت نداری شوهرمو دوست دارم ولی اگ برگردم ب عقب ازدواج نم ...

من واقعا از ازدواج دوم میترسم ولی خب  دوس دارم ازدواج کنم  منم  خانم خونه شم  ب چشم بدبختا نگام نکنن😭😭

نمی‌دونم اومدم شهر غریب فقط خانواده خودش اینجان نمیزاره با تنها داییم که اینجان حتی رفت و آمد کنم نم ...

آخی عزیزم میدونم خیلی سخته ولی به خاطر کار و درس میخوای زندگیت رو بهم بزنی حیف نیست به نظرم یه کوچولو کوتاه بیا به خدا همه چیز کم کم درست میشه

بعضی حرف ها را “نباید زد”بعضی حرف ها را “نباید خورد"بیچاره دل چه میکشد میان این “زد” و”خورد”
 من واقعا از ازدواج دوم میترسم ولی خب  دوس دارم ازدواج کنم  منم  خانم خونه شم & ...

تا ازکسی ارهمه لحاظ مطمئن نشدی ازدواج نکن 

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
من مجردم از ازدواج میترسم، چون فکر میکنم سخته زندگی م رو برای کسی بزارم مردا خیلی بی وفان، بابام بعد ...

پدرت چند سالش 

همه بچه هاش  مجرد هستن 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
وای پس من چی کنم تازه همه ازش تعریف میکنن فردا همه فکر میکنن مشکل همش از من بوده دیگه همش حرف میوفته ...

من 3 جا پرونده پزشکی روانی داشت طرف رو کردم برا کل فامیل  الان خالم رفته پیش عمم نشسته گفته  دروغ میگن  دختره خراب بوده.  ای خدا  سرشون بیاره