2777
2789
عنوان

هم من لجبازم هم شوهرم چیکار کنممم

210 بازدید | 12 پست

لوندی و ناز کردن و سیاست اصصصصلا ندارم همین باعث دلخوریا شده

یکی از دوستام‌امروز بهم گفت تمام سختی هایی ک زندگی تو داره زندگی منم داره فقط بسازش

تو تاپیکام هست ناراحتیام

به نظرتون چیکار کنم

طرف هرکی میرم میناله از زندگیش

یه زندگی درست پیدا نمیشه یه مرد کامل نیستتت باید بسوزی انگار:)

هیچکس کامل نیست 

باید کنار هم همو بسازید

یه جاهایی تو کوتاه بیایی

یه جاهایی ام اون 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

تمرین کن با سیساست باشی 

مهربون باش و ی فاصه ای بین خودت و شوهرت بذار 

ی جوری باش ک طرف رو دروایسی داشته باشه باهات 

از اخلاقیاتی ک دوست داری تعریف کن هرچی گفت تاکید هرچی بگو چشم عزیزم بعد کار خدتو بکن مطیعش باش و پادشاهی کن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما فقط همه چیز و توقع داریم مگه خودمون کاملیم؟به جز موارد استثنا که خانومایی هستن با همه چیز میسازن

خود من فقط میگم چرا اینجوری نیست چرا اونجوری نیست

درحالی که میبینم خودمم خیلی چیزا نیستم

دنیا همینه جای راحتی نیست فقط اومدیم اینجا رشد پیدا کنیم و بریم رشد هم همیشه با سختی همراهه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

شوهرم امروز تو پیام میگفت لعنتی کم دلبری کن😅😂 

کلید مردا فقط عشوه لوندی و دلبریه 

همسر من به شدت کمالگرا و زرنگ و از اونایی که دلش میخواد رییس بازی در بیاره

ولی من جوری رفتار کردم که غذا هم میپزه 😂

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

ما فقط همه چیز و توقع داریم مگه خودمون کاملیم؟به جز موارد استثنا که خانومایی هستن با همه چیز میسازنخ ...

حرفتون واقعا درسته

تا امروز خیلی حق به جانب برخورد کردم

ولی امروز با صحبتای دوستم متوجه شدم خودمم خیلی چیزا رو رعایت نمیکنم یا بلد نیستم🥲

حرفتون واقعا درستهتا امروز خیلی حق به جانب برخورد کردمولی امروز با صحبتای دوستم متوجه شدم خودمم خیلی ...

ساده ای دیگه 

منم قبلا اینجوری بودم

کم کم دارم یاد میگیرم 

دوره همسرداری و لوندی گوش بده 

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅