2777
2789
عنوان

سرچ نی نی سایت

97 بازدید | 7 پست

چرا سرچ انقد مزخرف شده هرچی سرچ میکنی کلا چیزای دیگه میاره

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد

سلام

چند ماهه که این جور شده.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کلا یه چیز نی نی سایت را بگو که مزخرف نشده باشه فقط دارند پول تبلیغات را میگیرن نکبتا

انگار کلا بی صاحب ولش کردن اصن رسیدگی ندارن

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد
سلامچند ماهه که این جور شده.

والا مردم حق دلرن دیگه نیان اینجا اپ های مخصوص زنان خیلی بهتر از اینه

دقیقا، الان چند ماهه اینجوری شده، هیچکی هم رسیدگی نمیکنه،

خود من همیشه از سرچ کردن به جوابم می رسیدم ولی الان چیزای بی ربط میاد بالا

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘
دقیقا، الان چند ماهه اینجوری شده، هیچکی هم رسیدگی نمیکنه،خود من همیشه از سرچ کردن به جوابم می رسیدم ...

دقیقا همینه اخه هرچی هم نمیشه تاپیک بزنی کسی جواب بده یا نده سرچ خیلی بهتر بود