2777
2789
عنوان

دنیا جهان بخت چطوری پولدار شد

330 بازدید | 21 پست

یعنی فقط شاخ مجازی بودن کافیه واسه این همه پیشرفت؟؟؟

تو مصاحبش گف دهه هفتاد هشتاد عکسشو همه ب عنوان پروف میزاشتن و همینطوری کم کم معروف شد و رفت ترکیه و میخواست خودکشی کنه ب خاطر ساسی

الان برند ارایشی خودشو داره تو انگلیس 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

دست انداز و پستی بلندیاش زیاد بود

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه همون خودکشی جلوی دوربین ش معروفش کرد

هیچوقت یادم نمیاد عکس اینو دیده باشم

اصلا اونموقع مگه چند تا سوال مدیا بود که بگه همه عکس منو میذاشتن رو پروفایلشون؟!!!

خوشحالم هیچوقت نه فالو کردم نه دنبال مزخرفات یه ..... بودم!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه

شنیدم قدیم توی کار طراحی جواهرات بوده

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

نه همون خودکشی جلوی دوربین ش معروفش کردهیچوقت یادم نمیاد عکس اینو دیده باشماصلا اونموقع مگه چند تا س ...

دقیقا 

منم بزنم تو کار خودکشی جلو دوربین

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

الان بلاگر زیاد شده . دنیا جز اولین ها بود چهره و هیکل شم خوبه . خودش به نمایش گذاشت فالور جمع کرد بعدم که جریان ساسی و امیر تتلو و مهراد جمع پیش اومد خودش در اختیار اونا گذاشت فالورش بیشتر شد .‌خدایی خیلی زحمت کشیده هر کس نمیتونه این کارارو بکنه😂😂😂

دقیقا منم بزنم تو کار خودکشی جلو دوربین

اره بزن

الگوی خوبی انتخاب کردی 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊