2777
2789
کاملا درست عزیزم حست نسبت به ایندم چیه حالم خوب میشه؟🥺

خدا همیشه هست چراکنه حتما حالت خوب میشه

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زمان دقیق نه

منو بگو کی با عشقم ازدواج میکنم ؟؟؟

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

بچه های گرامی من حس ششم نیستم کلا حس ششم ندارم 😭😂حدسی گفتم همشونو

دختر رویا پردازی هستی 

مهربون 

شوخ طبع 

هنرمند تا حدودی 

عاشق یک پسری شدی ولی اون نفهمید 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

دختر رویا پردازی هستی مهربون شوخ طبع هنرمند تا حدودی عاشق یک پسری شدی ولی اون نفهمید

واووو حالا میشه بگی ح چه حسی بهم داره ترووو خدا ح چه حسی بهم داره کلشو بگو چه حسی داره عاشقمه؟ بهم فکر می‌کنه کمکم کن خواهش نیکنم

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

دختر رویا پردازی هستی مهربون شوخ طبع هنرمند تا حدودی عاشق یک پسری شدی ولی اون نفهمید

عزیزم بمنم بگو حست بهم چیه حست به عشقم چیه چقد دیگه ازدواج میکنیم باهم؟؟؟؟؟

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

واووو حالا میشه بگی ح چه حسی بهم داره ترووو خدا ح چه حسی بهم داره کلشو بگو چه حسی داره عاشقمه؟ بهم ف ...

خودت باید یکم سیع کنی جلب توجه کنی 

دوست داره تا حدودی ولی انگار دلش با یکی دیگه هم هست 

اگه بتونی قلبش به دست بیاری مال تو میشه 

یا حق

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

عزیزم بمنم بگو حست بهم چیه حست به عشقم چیه چقد دیگه ازدواج میکنیم باهم؟؟؟؟؟

فردا بهت میگم