2777
2789
خودت باید یکم سیع کنی جلب توجه کنی دوست داره تا حدودی ولی انگار دلش با یکی دیگه هم هست اگه بتونی قلب ...

ک چه حسی بهم داره...😭🫂💗 اینو خواهشن بگو کمک نیازمندم اسم کاملش کامرانه دوسم داره...چه حسی داره...

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فردا بهت میگم

عزیزم لطف میکنی ترو خدا یادت نره ها ..فردا منتظرم لایکم کن .

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

عزیزم لطف میکنی ترو خدا یادت نره ها ..فردا منتظرم لایکم کن .

باشه 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

ک چه حسی بهم داره...😭🫂💗 اینو خواهشن بگو کمک نیازمندم اسم کاملش کامرانه دوسم داره...چه حسی داره...

گفتم که تا حدودی دوست داره

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

نه اون ح رو گفتی . این یکی دیگس این ک داره اون ح من فقد می‌خوام حسه ک رو بفهمم ح به درک

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

عزیزم‌ منم بگو لطفا💚دلتنگم میشه یافراموشم کرده ؟

ارتباط مجدد باهام میگیره؟

راسته که میگن هیچ عشقی تودنیا مثل عشق اولی نیست، بعد۱۳سال مادرتو دیدم بغض کرد،گریه کرد ،بغض کردم چشام پرازاشک شد🥹 یاد حرف۱۳سالپیشت افتادم که گفتی تو مال خودم میشی ،دیدی نشدم💔🥹 فهمیدم تازگیا مشکل قلب پیداکردی...خداجای حق نشسته ،قلب من ناخواسته توسط تو شکست وبعد ۱۳سال قلبت دیگه سالم نیس آه خدا..... خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.