2777
2789
عنوان

بیمارستان بین المللی تبریز

| مشاهده متن کامل بحث + 10157 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بین المللی عالیه دوستم من 2 ماه پیش زایمان کردم طی یک معجزه ی الهی با اتاق وی آی پی شد 1200 واقعاا ...

چه طور اینجوری شد؟با بیمه تکمیلی؟

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
چه طور اینجوری شد؟با بیمه تکمیلی؟

نه بیمه تکمیل نداشتیم

من قرار بود طبیعی زایمان کنم 

ولی خوب متاسفانه نشد

دکترم واقعا با وجدان بودن

گفتن چون طبیعی منجر به سزارین شد همون قیمت طبیعی رو مینویسم بگیرن در واقع ایشون 500 نوشتن ولی خوب بیمارستان قبول نکرد ولی نهایتا 1200 گرف

لطف خدا بود شاید مال من بیشتر از 5 میلیون میشد چون دکترم دقیقا 5 ساعت بالا سرم واسه طبیعی وایساد خودش بعدشم دید نمیشه برد عمل

ولی همش با هتلینگ بیمارستان و ... شد 1200

واقعا خدا رحم کرد بهمون چون اصلا موقعیت نداشتیم

نه بیمه تکمیل نداشتیم من قرار بود طبیعی زایمان کنم  ولی خوب متاسفانه نشد دکترم واقعا با وجدا ...

خداروشکر با سلامتی طی کردی

دکتر کی بود؟

سلام عزیزم.شما زایمان کردین؟؟کی؟؟دکتر منم فریبا حضرتی هست  و سز اختیاری میخوام.حتما بگم بنویسه ...

سلام عزیزم مال من تو 3هفته سقط شد

رایتی این دکتر حضرتی چه طوره؟این اتفاق که برام افتاد کمی دلخور شدم شما تو چند مدت جواب گرفتین؟

سلام عزیزم مال من تو 3هفته سقط شد رایتی این دکتر حضرتی چه طوره؟این اتفاق که برام افتاد کمی دلخور شد ...

ایوای متاسفم عزیزم.ان شالاه دوباره باردار میشین.من از دکتر حضرتی جواب نگرفتم من قبل بارداری پیش دکتر محمد علی صراطی نوری رفتم از اون جواب گرفتم .البته اول خدا بعد دکتر صراطی.خیلی خوبه من بهش اعتقاد پیدا کردم.بعد  حدود ۴ ماه رفتم پیش دکتر صراطی بعده حاملگی تا بلکه راضیش کنم به عمل.بعدش گفت من عمل نمیکنم فقط درمان میکنم.منم به پیشنهاد دوستم دکتر حضرتی رو انتخاب کردم و الانم پیش ایشون میرم .خیلی مهربونه و به همه سوالا جواب میده 

اگه میخوای اقدام کنی آدرس دکتر صراطی رو بدم برو پیش اون

عزیزم فکر نکنم؟شوهرم دکتر مرد بذاره 

دکتر پریسا موسی پور چه طوره؟

عزیزم فکر نکنم؟شوهرم دکتر مرد بذاره  دکتر پریسا موسی پور چه طوره؟

خوب با شوهرت برو .خیلی مرد خوبیه.منن اولش شوهرم مخالف بود ولی بعد که رفت خودشم دکتر رو دید نظرش عوض شد.خیلی دکتر کار بلدیه.

نه متاسفانه اونو نمیشناسم

بين امللي با اتاق وي اي پي ارديبهشت شد ٥تومن با اتاق خصوصي ميشد٤

ببخشید دوست عزیز هزینه هاتون تک تک چند شده بود؟هزینه زایمان؟اتاق؟همراه؟غذا؟ساک زایمان؟ممنون میشم جواب بدین.

ميان آرزوي تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد،  پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن.

سلام دوستان منم میخوام سزارین عمل کنم نمیدونم تو شهریار یا بین المللی دکتر خودم شهریار هست ولی همه از شهریار بد می گن.هزینه هاشون فرق داره این دو بیمارستان ممنون میشم به منم جواب بدین

سلام دوستان منم میخوام سزارین عمل کنم نمیدونم تو شهریار یا بین المللی دکتر خودم شهریار هست ولی همه ا ...

سلام عزیزم .شهریار با بیمه سلامت کارمندی 3 تومنه اطاق ویژ ه هم بخوای 600 میاد روش . بین المللی با همین بیمه 3و نبم اطاق هاشونم کلا ویژس اطاق معمولی ندارن.

سلام عزیزم .شهریار با بیمه سلامت کارمندی 3 تومنه اطاق ویژ ه هم بخوای 600 میاد روش . بین المللی با هم ...

پس عزیزم کلا بین المللی 3.5 میشه و اتاقشم رو همین هزینه خصوصی هست دیگه؟بعد هزینه دیگه چی داره مثلا هزینه همراه و ساک و ؟

مرسی؟راهنمایی میکنی