2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید قبول کنی این دنیا فانیه ولی نمیشه قبول کرد چون میل به بقا تو دل آدم موج میزنه این یه تناقضه که من رو هم اذیت میکنه به این فکر کن که ۶۰ سال دیگه هیچکدوممون نیستیم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
باید قبول کنی این دنیا فانیه ولی نمیشه قبول کرد چون میل به بقا تو دل آدم موج میزنه این یه تناقضه که ...

اون که اره من ترس از یه اتفاق خیلی بد دارم نه فقط مرگ تصادف بی پولی

باهاش کنار بیا چون اتفاقات بد هم جزئی از زندگی هستن

این رو ی رنجدیده بهت میگه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
اون که اره من ترس از یه اتفاق خیلی بد دارم نه فقط مرگ تصادف بی پولی

منم همینطور ولی خب ببین هر اتفاقیم باشه میگذره البته بعضیاش واقعا بده و سخت میگذره ولی بدترین هم باشه میگذره من خودم میخوام برم یه تتو بزنم بنویسم این نیز بگذرد هی نگاش کنم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

من ابجیم جلوچشمم خودشو ازطبقه۵ یه ساختمون بلند انداخت پایین اندازه من حالت بدنیس دوست عزیزم😔😔خدارحمت کنه عزیزان ازدست رفته رو

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

من انواع و اقسام وسواس رو داشتم و دارم از وسواس تمیزی و نجسی بگیر تا وسواس به اتفاق پیش نیومده تا وسواس به رعایت درست انجام دادن نماز و روزه و وضو تاوسواس شستشو تا وسواس عذاب وجدان و ...هیچ از بین نمیره بلکه از صورتی به صورت دیگه تبدیل میشه تا روزی که فکر کنم توی این دنیا باشم وسواس هم با منه خیلی هم اذیت میشم 

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

تنها راهش دارو درمانیه که اونم هزارتا عوارض داره

آره یا همش میخوابی یا باد میکنی عوارض بعضی از قرصا رو نوشته فکر به خودکشی ...دیگه فعلا دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم 

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

من ابجیم جلوچشمم خودشو ازطبقه۵ یه ساختمون بلند انداخت پایین اندازه من حالت بدنیس دوست عزیزم😔😔خدارح ...

اگه ناراحت نمیشی بگو چرا این کارو کرد؟

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.