2777
2789
عنوان

بنظرتون دبیرستان چی برم

149 بازدید | 22 پست

سلام قشنگای من وقتتون بخیر

من الان نهم هستم و درسم واقعا خوبه معدلم ۲۰ شد و ۲ سال قبل هم ۱۹/۷۳ به بالا بود معدلم

امسال تصمیم گرفتم برم تجربی و تواناییش رو مطمئنم دارم و میخوام در آینده مهاجرت کنم

و معتقدم همه چی به دانش آموز ربط داره که بخونه یا نه

بنظر شما غیردولتی بهتره یا دولتی؟(لطفا از تجربتون بگید)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ک تا میتونی در موردش تحقیق کن و رو معدل نهم اونقدر حساب نکن 

بعدم برای تجربی صد در صد غیردولتی 

چون از اول حواسشون هست کلاس و معلم خوب میزارن دولتی خودتی و ی سری معلم غیر حرفه ایی و الکی 

ببین اول اینکه غیر دولتی رو تحقیق کن اگر خوبه برو دولتی بدرد نمیخوره ولی بعضی از غیر دولتی ها هستن که درحد نمونه کار میکنن و خروجی کنکورشون خیلی خوبه 

دوم اینکه درباره ی رشته ها تحقیق کن چون صرفا معدلت بالاست تصمیم نگیر سریع.معدل 19 راهنمایی با دبیرستان خیلی متفاوته و دروسی که اونجا میخونی 360 درجه با راهنمایی فرقه و سنگین تره 

علاقه رو هم بسنج بعد تصمیم بگیر 

موفق باشی

چه مدرسه ای بنظرت؟

مدارس دولتی واقعا کار خاصی برا دانش اموزا نمیکنن من دولتی خوندم تجربه غیر دولتی ندارم 

ولی اگه مدرسه ی غیر دولتی باشه که مطمئنی واقعا رو دانش اموزا وقت میزارن کار میکنن برو غیر دولتی

چرا پشیمونی؟

دبیرا خوب نیست و از اونجایی ک امتحانا نهاییه به تدریس خوبی نیاز داریم .. یا باید کلاس برم خارج از مدرسه یا اینکه یه مدرسه برم ک دبیرا انقد خوب باشن که دیگه نیازی به کلاس خارج از مدرسه نباشه

از اونجایی که امسال تخصصیا رو کلاس میرفتم وقتم خیلی گرفته میشد ترجیح میدم سال بعد مدرسه ای برم که دیگه احتیاجی نباشه کلاسم برم

🕳