ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
💙۱۴۰۳/۶/۲۴ بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿
نه عزیزم ما از این شانسا نداریم که اه اونقدر بخاطر این بچه عذاب کشیدم فقط خدا میدونه
هرچی که خدا بخواد تروخدا عذاب نده خودتو انقدر
خدا تاحالا ب کسی نه نگفته شماهم هنوز اول راهید و جوونی کسایی دیدم با نداشتن حتی اسپرم درست درمیون و تخمک درس درمون بچه دارشدن پس خدا خودش قراره ب وقتش بده خیلی سرزایمانم دعات میکنم قشنگم 💗🙏
💙۱۴۰۳/۶/۲۴ بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿