2777
2789
عنوان

شوهرم را خیلی عصبانی کردم...

2859 بازدید | 20 پست

دیروز رفته بودیم خرید. سر جای پارک کلافه شده بود، برای یه راننده دیگه هم که براش بوق اعتراض زد یه بوق خیلی ممتد زد.عصبانی شده بود. منم مثل همیشه از این که اینقدر به رفتار آدما واکنش نشون میده عصبانی شدم و باهاش بحث کردم .آخه همه اش نگرانم که بلاخره سر این مسائل تو خیابون با کسی دعواش بشه و اتفاق بدی بیافته... همینطور که داشتم با اندکی تندی حرف میزدم که چرا اینقدر اهمیت میدی به یه بوق یا رفتار مردم؛ یهو بی نهایت عصبانی شد و از کوره در رفت. سرم داد بلندی زد و به پدر مرحومم توهین کرد. میدونم خیلی عصبانی شد و میدونم مقصر بودم، بار اولش بود که به پدرم توهین کرد. همیشه وقتی دعوامون میشد طوری رفتار میکردم که زمینه ی آشتی فراهم بشه. نمیذاشتم طول بکشه..... ولی اینبار نمیتونم.

برگشتیم خونه. من با دخترم اومدم بالا و اون رفت سر کار، وقتی اومد باهاش حرف نزدم تا الان هنوز باهاش حرف نزدم. از وقتی ازدواج کردیم اولین باره که اینقدر طولانی باهاش حرف نمیزنم. آشپزخونه داره. من برخلاف دعواهای گذشته غذا درست نکردم. خودش هر وعده برام آورده نخوردم. جز ناهار امروز که خودش آورده بود و براش گذاشتم تو سینی و گذاشتم جلوش کلا هیچ کاری براش نکردم. دیروز هم خونه به هم ریخته بود تا شب جمع نکردم.....امروز بهش پیام دادم چرا به بابای من توهین کردی؟... گفتم شاید متوجه دلیل اصلی ناراحتی من نیست، بفهمه که صرفا برای دعوا ناراحت نیستم.

چی کار کنم؟؟؟ دلم آروم نمیشه برای آشتی اونم خیلی غرور داره نمیاد جلو. ولی من توقع عذرخواهی حداقل را دارم. وقتی که رفت غذایی را که برام آورده بود دیدم کلی خوشگل و سفارشی برام آورده بود. میدونم ناراحت و پشیمونه اما میخوام تا عذرخواهی نکرده باهاش حرف نزنم

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور
بخدا دنیا ارزش این قهرهارو نداره عزیزم منم شوهرم هر وقت دعوامون میشه فوش میده ولی من اصلا برام مهم ن ...

آشتی کنم فکر نمیکنه راحت از کنار توهینی که به بابای مرحومم کرده راحت گذشتم و باز تکرار کنه؟

با هم دعوا میکردیم ولی به خانواده هم هیچ وقت کاری نداشتیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روایت داریم از امام حسین علیه السلام هرکس در آشتی پیش قدم شود زودتر وارد بهشت میشود. گلم تو با آشتی کردن و پیش قدم شدن عزیزتر میشی و حرمت و عزت نفست بالاتر میره بخاطر گذشت کردنت ولی بعد از آشتی کردن حتمااااا بهش گوشزد کن که احترام پدرم و خانوادم رو باید تحت هر شرایطی نگه داری منم احترام خانواده ی تو رو نگه میدارم. البته با زبون خوش بگو

گفت: 《 من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم.》   ❤سوره مبارکه یوسف❤

عیب نداره شما گذشت کن ادم موقع دعوا دست خودش نیس خودتون میگید بار اولش بوده ادمیزاد جایزالخطاست

همه میگن چی دیدی توش عاشقش شدی اخه اگه قرار بود توام ببینی که تو عاشقش میشدی ❤️

باهاش اشتی کن ولی بعدش بهش توضیح بده ک خیلی ناراحت شدی.  هیچی ارزش نداره ک زن و شوهر از هم فاصله بگیرن و قهر کنن.  قهر برا زن عذاب اوره وحشتناک

کاشکی سهم من این همه عشق و دلتنگی نبود... 

آخه خیلی دلم گرفت. امروز داشتم بعد از نماز گریه میکردم فهمید ولی هیچی نمیگه. کلا وقتی ناراحت میشه فقط سکوت میکنه. من همیشه زمینه ی آشتی را فراهم میکنم ولی اینبار دلم راضی نمیشه. اونقدر دلم گرفت کلا دیروز فقط بیسکوییت خوردم امروز هم دو سه قاشق غذا به زور خوردم تازه بچه هم شیر میدم. حتی تا امروز ظهر اشک هم نمیتونستم بریزم.... خیلی برام سنگین بود

مطمئن باش الان سخت پشیمون بابت حرفا ولی تو اون موقعیت اعتراض تو باعث شد ک عصبانیتش سر تو خالی بشه کا ...

آخه همیشه همینطوره . کلا تحمل نداره کسی بهش زور بگه . البته برای من اینطور نیست. منم ازین که هر دفعه با مهربونی گفتم عزیزم اهمیت نده و تاثیر نداشته عصبی شدم و تند حرف زدم

باهاش اشتی کن ولی بعدش بهش توضیح بده ک خیلی ناراحت شدی.  هیچی ارزش نداره ک زن و شوهر از هم فاصل ...

واقعا. همه اش منتظرم بیاد بغلم کنه و از دلم درآره ولی اونم همه اش لباس میپوشه میره   

خخخخخخخ

آشتی کنم فکر نمیکنه راحت از کنار توهینی که به بابای مرحومم کرده راحت گذشتم و باز تکرار کنه؟ با هم د ...

ببین خونوادت خط قرمزت باشه راحت از کنار این موضوع نگذر ولی قهر نکن باهاش صحبت کن که فکر نکنه پپه ای و نسبت به خونوادت حساس نیستی

واقعا. همه اش منتظرم بیاد بغلم کنه و از دلم درآره ولی اونم همه اش لباس میپوشه میره    خخخ ...

برو اشتی کن. منم اگ با شوهرم قهر کنم تا اشتی نکردیم دنیا توو چشام سیاهه.  مطمین باش الان پشیمونه فقژ بعد از اشتی باهاش ارووووم صحبت کن خودش اعتراف میکنه

کاشکی سهم من این همه عشق و دلتنگی نبود... 

منم شوهرم همینجوره دائم ب مردم و رانندگیشون گیر میده نصف دعوامون سر همینه

من خیلی سوهرم باهام بد حرف میزنه دعوام میکنه ولی اصلا حق قهر کردن و ناراحت شدن ندارم

چون یه دعوای بزرگتر درست میکنه

خیلی ازش بدم میاد

خوشبحالت ک اقلا به ناراحتی ات احترام میذاره

بنظرم حالا ک اولین بارش بوده و خودشم پشیمونه توهم راه آشتی رو باز بزار

غذا آورد بخور اقلا

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
منم شوهرم همینجوره دائم ب مردم و رانندگیشون گیر میده نصف دعوامون سر همینه من خیلی سوهرم باهام بد حر ...

مرسی از راهنماییت عزیزم. ولی من از دیروز یه تصمیم دیگه هم گرفتم، دیگه تا پای دعوا هم بره من هیچی نمیگم. وقتی فایده نداره اصرارم هم نتیجه اش همین شد که نباید میذاشتم به اینجا برسه. دیگه اخلاقشون اینه با دوتا نصیحت هم درست نمیشن.