2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فرقی نمیکنه 

بشرطی که عبا اینقدر کوتاه نباشه چون دیدم بعضی ها عبا کوتاه پوشیدن ...

قبل از اینکه ایراد مد بشه 

من کربلا رفته بودم خودم دیدم یک تعداد از خانم ها به جای چادر عبا پوشیده بودن و پوششون هم کامل بود 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

من این اشتباهو 3 سال قبل انجام دادم و یجا ها عبا پوشیدم، بعد عبا کم کم شد مانتوهای بلند، بعد شد شلوار بگ و کت 😭😩

الان پشیمونم میخوام همه جا با چادر باشم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

من فقط چادر، با عبا جلو نامحرم نمی يام 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

عبا 

ن از این کوتاه و تنگا ک تازه در اومدن از جلو میبندن شکمم معلوم میشه کلا

از این بلندا و آزادانه بنظرم هم شیکه هم حجاب کامله چادر خیلی دست و پا گیره

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

چادر عبایی منظورته؟  یا مانتو عبایی؟ 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

پشیمونی گریه داره خب 

یعنی کم کم حجاب برداشتین؟

نه کاملا پوشیده بودم نه بدنم نه موهام هیچوقت نمایان نشد، اما دور از شخصیتم بود اون استایل 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)