2777
2789
نه عبا هم قشنگهمن گاهی با روسری بزرگ میپوشم خیلی قشنگ میشه

نگفت که قشنگه یا زشت.برا حجابش میگه

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

نه کاملا پوشیده بودم نه بدنم نه موهام هیچوقت نمایان نشد، اما دور از شخصیتم بود اون استایل

اشکال نداره، برگرد به چادر، از نظر من هم با چادر شخصیت زن بالاتر می ره 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عبای بلند و گشاد میپوشم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

هر دو خوبن ولی ترجیح خودم چادر هست

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

مانتو عبایی

آها... یه لحظه فکر کردم چادر عبایی رو می گی... اگه سختته می تونی از چادر عبایی استفاده کنی اونا خیلی راحتن..  من خودم استفاده می کنم 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

فقط با استارترم 

ریپلای نکنین 

عبا چون زیرش چیز دیگ نداری با ی باد و نسیم خط شورت سوتین بند شلواریا ساپورت زیرش واضحه

اما چادر چون زیرش بالاخره ی مانتویی کتی شومیزی داری تا حد زیادی این موضوع قابل حله

چادر سینه پوشی بهتری نسبت ب عبا داره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ممنونمن مجردم تازگیا چادریامون عبایی شدن میگن برای بعضی جاها راحت باشی عبا بپوش

عبا ایراد نداره حتی خودمم دارم

بجه کوچیک دارم

ولی به چادریهای که خیلی مومنن حیلی غبطه میخورم

آها... یه لحظه فکر کردم چادر عبایی رو می گی... اگه سختته می تونی از چادر عبایی استفاده کنی اونا خیلی ...

من چادر جده سرم میکنم..خوبه

اما از بین چادرا لبنانی راحتتر بود برام

قبلا لبنانی می پوشیدم 

فقط با استارترم ریپلای نکنین عبا چون زیرش چیز دیگ نداری با ی باد و نسیم خط شورت سوتین بند شلواریا سا ...

درسته ...منم دیدم بعضی خانوما راه میرن خط ش و ر ت شون دیده میشه

اشکال نداره، برگرد به چادر، از نظر من هم با چادر شخصیت زن بالاتر می ره

دقیقا 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)