2777
2789
عنوان

ی خوبی و ی بدی از زندگی متاهلی بگید👩‍❤️‍👨

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 86 پست
بدی اینه ک تو مجردی باید از پدرت اجازه میگرفتیخوبی اینه ک الان باید از شوهر اجازه بگیری

بیخود کردن🫠🫠 کی گفته اجازه ما دست شوهرامونه؟ من بااینکه شوهرم کُرد و تعصبیه، هیچ اجازه ای نمیگیرم ازش. فقط برای عمل مماغ بهم اجازه نمیده😶‍🌫️

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارع منم کابوسم خیانت هست خصوصا اینکه تو رابطه عاطفیم‌ ی خیانت خیلییییی ناجور دیدم

انشاا... دیگه خیانت نبینی گلم🩵♥️

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چرا ؟ چی میشه که به این مرحله میرسین؟

تصوری ازش ندارم از بدن خودم بدم میاد ی حالت شرم و خجالتی نسبت بهش دارم درحدی ک هیچوقت نمیتونم ب ازدواج فکر کنم بخاطرش 

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

انشاا... دیگه خیانت نبینی گلم🩵♥️

ممنون عزیزم امیدوارم هیچکس نبینه😍

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

خب دیگه منم دردم دماغه 🤕🤦‍♀️🥲

دلیلش چیه؟ من حس میکنم میترسه خوشگلتر بشم ،حس میکنم حسادت میکنه.چون ۱۱سال هم ازم بزرگتره و به خودش چندان نمیرسه.میگه تو هم به خودت نرس😵‍💫😵‍💫

خوبیش اینه که همش میخورم و میخابم کسی هم کاریم نداره ولی اگه مجرد بودم باید یا درس میخوندم یا سرکار میرفتم

بدیش هم اینه ک مسئولیت گردنته یعنی هرروز باید فکر ناهار باشی خونه باید تمیز و مرتب باشه حمام هرروز یا یه روز درمیون باید بری و این چیزا

تصوری ازش ندارم از بدن خودم بدم میاد ی حالت شرم و خجالتی نسبت بهش دارم درحدی ک هیچوقت نمیتونم ب ازدو ...

مگه بدن دختر که زشت نمیشه عزیزم چه تپل باشی چه لاغر کلا دختر زیباست

فکر کنم باید بیشتر خودتو دوس داشته باشی گلم تجربه کنی میبینی چقدر دوس داشتنی هستی

دلیلش چیه؟ من حس میکنم میترسه خوشگلتر بشم ،حس میکنم حسادت میکنه.چون ۱۱سال هم ازم بزرگتره و به خودش چ ...

نمیدونم والا شوهر من فکر میکنه اگه خوشگل شم ازش میدزدنم 

یکساله قبول نمیکنه 🥲

خوبیش این هست که هر وقت بغل و بوس و ناز خواستی یکی هست که بپری تو بغلش…🥺

یه بدیش هم این هست که کم شدن آزادی‌های فردی و نیاز به سازش بیشتر با یک فرد دیگر است. شما دیگر نمی‌توانید به راحتی و بدون در نظر گرفتن نظر و برنامه همسرتان، برای خودتان تصمیم بگیرید و باید در بسیاری از موارد با او مشورت و هماهنگی داشته باشید. این موضوع می‌تواند برای افرادی که به آزادی و استقلال فردی اهمیت زیادی می‌دهند، چالش‌برانگیز باشد…

هر چند که نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید…

مگه بدن دختر که زشت نمیشه عزیزم چه تپل باشی چه لاغر کلا دختر زیباستفکر کنم باید بیشتر خودتو دوس داشت ...

میدونی بیشتر با پوستم مشکل دارم خیلی لک داره وگرنه فرم بدنیم واقعا خوبه