2777
2789
عنوان

ی خوبی و ی بدی از زندگی متاهلی بگید👩‍❤️‍👨

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 86 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبیش س ک س بدیش همه جیزای دیگه...

خوبیش واسه من ی پا بدیه😂

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

بدی اینه ک تو مجردی باید از پدرت اجازه میگرفتیخوبی اینه ک الان باید از شوهر اجازه بگیری

از شوهر ک نباید اجازه گرفت باید بهش اطلاع بدی

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

خوبی

توخونه خودتی افسار زندگی دست خودته ساعت خواب و تفریحت دست خودته،گیرِ و قوانین خونه ی والدین  رو نداری

بدی

اکثر نرها خیانت میکنن متاسفانه و روان ت رو تا ابددددد نابود میکنن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

خوبیش اینه اگه همسرت رو خدا دوست داشته باشه منبع آرامش فانتزیای عاشقانه ی خیلی بهتر از تو فیلما و تقریبا میشه گفت دلیل زندگی کردند میسهه ولی بدیش برا من این بود که نتونستم عشقمو باباش کنم

نه خوبه مطلقه.نه بد مطلق

بستگی به مرد زندگیت داره

یه روزی کیفت کوکه.یه روز هم با دشمنت باید سر سفره بشینی

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

بدیش حمالیش

خوبیش رنگ کردن مو

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

خوبیتوخونه خودتی افسار زندگی دست خودته ساعت خواب و تفریحت دست خودته،گیرِ و قوانین خونه ی والدین رو ...

ارع منم کابوسم خیانت هست خصوصا اینکه تو رابطه عاطفیم‌ ی خیانت خیلییییی ناجور دیدم