2777
2789
عنوان

ی خوبی و ی بدی از زندگی متاهلی بگید👩‍❤️‍👨

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 86 پست
از چیه مگ

ماکولار آمیلوئیدوز‌ ی نوع لک تیره و سراسری هستن ک هیچوقت نمیرن

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماکولار آمیلوئیدوز‌ ی نوع لک تیره و سراسری هستن ک هیچوقت نمیرن

دکتر رفتی یا از خودت میگی دستاتو کرم بزن کمرتم دیده نمیشه ک من پوستم گندمیه وای از روزی ک ی جوش ذربیاد یا افتاب سوخته بشه لک میشه ولی زینک جواب داد

دکتر رفتی یا از خودت میگی دستاتو کرم بزن کمرتم دیده نمیشه ک من پوستم گندمیه وای از روزی ک ی جوش ذربی ...

متاسفانه‌ دکتر گفت🥲 مرسی ازت جانم❤️

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

یکار دیگم میتونی بکنی برا همیشه از شرشون خلاص شی

چیکار عزیزم؟

نظرته

خانوادم‌اجازه نمیدن از اون طرف هم لک های بدنم زیاده‌ مث تتلو میشم

خانوادم‌اجازه نمیدن از اون طرف هم لک های بدنم زیاده‌ مث تتلو میشم

خودت گفتی کمرو دستامه یعنی دو نقطه  نگفتی همه بدنمه.اگ ی ناحیه کم از بدنته میشه تتو زد.مگ شوهر نداری ب خانوادت چ ربطی داره اگ شوهرت اوکی اگم نیس قانع ش کن بگو اذیتم من نمیدونم لکات چجوریه پراکندهذاس؟

خودت گفتی کمرو دستامه یعنی دو نقطه نگفتی همه بدنمه.اگ ی ناحیه کم از بدنته میشه تتو زد.مگ شوهر نداری ...

نه عزیزم‌ مجردم

خودمم خیلی تتو دوست ندارم

ی لیزر هست گرونه ولی لک هارو میبره انجام میدم