ن نداریم ن اغوش ن بوسه بخاطر دخترم مجبورم.میدونی از تنهایی بعضی وقتا میمیرم تنهای متاهلی خیلی دردنا ...
اره بدترین درد تنهایی همینه
انگار هیچپناهی نداری💔عزیزم درک میکنم بخاطر بچه موندی چ مادر فداکار و خوبی هستی امیدوارم بتونی بی تفاوت بشی و دخترت هم در آینده با موفقیتش تموم درد های زندگی رو بشوره ببره
آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم ادمم هرزنی بود خیانت میکرد ب اراده خودم افتخار میکنم ولی بعضی شبا ازاینک دلم میخواد ی دست مردونه ...
منم بهت افتخار میکنم عزیزم وفاداری سبک زندگی نجیب زاده هاست تو قطعا ی انسان با اصالت هستی برای همسرت متاسفم که همچین زنی رو روی سرش نمیذاره واقعا درسته میگن قورباغه رو توی تشت طلا هم بزاری باز میپره تو مرداب لیاقتش همون زنای هرزه هرجایی ان ک زگیل از تخم چشاشون میباره
آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید