2777
2789
عنوان

ی خوبی و ی بدی از زندگی متاهلی بگید👩‍❤️‍👨

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 86 پست
یعنی باهم ارتباط فیزیکی‌ درحد آغوش و ایناهم ندارین؟ خیلی سخته بودن تو این زندگی چرا طلاق نگرفتی پس

چطور میتونم با مردی ک هشت ساله خیانت میکنه ارتباط فیزیکی بگیرم من ی مرده متحرکم

ن نداریم ن اغوش ن بوسه بخاطر دخترم مجبورم.میدونی از تنهایی بعضی وقتا میمیرم تنهای متاهلی خیلی دردنا ...

اره بدترین درد تنهایی همینه 

انگار هیچ‌پناهی نداری💔عزیزم درک میکنم بخاطر بچه موندی چ مادر فداکار و خوبی هستی امیدوارم بتونی بی تفاوت بشی و دخترت هم در آینده با موفقیتش‌ تموم درد های زندگی رو بشوره ببره

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور میتونم با مردی ک هشت ساله خیانت میکنه ارتباط فیزیکی بگیرم من ی مرده متحرکم

بمیرم الهی عزیزم‌ 

خدا لعنت کنه مرد های خائن رو 

اون اوایل ک فهمیدی خیانت میکنه ابراز پشیمانی هم کرد؟

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

هزاربار حق طلاق گرفتم تعهد داد نشددک نشد

درست نمیشن همچین ادمهایی‌ فقط باید چشم بست روی تموم کاراشون

اره بدترین درد تنهایی همینه انگار هیچ‌پناهی نداری💔عزیزم درک میکنم بخاطر بچه موندی چ مادر فداکار و خ ...

منم ادمم هرزنی بود خیانت میکرد ب اراده خودم افتخار میکنم ولی بعضی شبا ازاینک دلم میخواد ی دست مردونه بغلم کنه از شدت ناراحتی پنیک میشم

همون لکارو لیس میزنه. تو مدل دوس داشتن مردارو هنوز درک نکردی

وای ترکیدم این چی بود گفتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منم ادمم هرزنی بود خیانت میکرد ب اراده خودم افتخار میکنم ولی بعضی شبا ازاینک دلم میخواد ی دست مردونه ...

منم بهت افتخار میکنم عزیزم وفاداری سبک زندگی نجیب زاده هاست تو قطعا ی انسان با اصالت هستی برای همسرت متاسفم که همچین زنی رو روی سرش نمیذاره واقعا درسته میگن قورباغه رو توی تشت طلا هم بزاری باز میپره تو مرداب لیاقتش همون زنای هرزه هرجایی ان‌ ک زگیل از تخم چشاشون‌ میباره

صورتت لک داره یا بدنت

ن صورتم سفید و صاف 

پاهام و گردنمم خوبن سفیدن و بی لک

ولی امان از کمر و دستام

خیلی لک دارن

منمداشتم با زینک پاک شد

من قدیمی آن شاید لیزر هم جواب نده روشون