2777
2789
عنوان

عروسمون مامانم رو اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3540 بازدید | 124 پست
چقدر بدجنسسسسسسس. چقدر همه اینا برام آشناست چه طور کنار اومدید؟ چه خوب♥اتفاقا یه بار برگشت بهم گفت ...

با بی تفاوتی و دایورت کردن کنار اومدیم.برادرمم متوجه شد بچه هاش،عزیزن برامون. پاپکورن میگرفتیم براش میگفت من آشغال نمیدم به بچه ام منم دیگه نگرفتم الان بزرگ شده ۱۳ سالشه خودش میاد میگه عمه توروخدا بریم سوخاری و پیتزا بگیریم باهم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
با بی تفاوتی و دایورت کردن کنار اومدیم.برادرمم متوجه شد بچه هاش،عزیزن برامون. پاپکورن میگرفتیم براش ...

اون لحظه که این جمله رو میگف جواب نمیدادین؟ 

اگه میتونست الانم جلوی بچش رو میگرف باهاتون حرف نزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون لحظه که این جمله رو میگف جواب نمیدادین؟ اگه میتونست الانم جلوی بچش رو میگرف باهاتون حرف نزنه

نه بخاطر زندگی برادرم و شخصیت خودمون چیزی نمیگفتیم. الانم بگیره مهم نیس. اگه بیان رو چشممون جا دارن. نیان بازم عزیز دلمونن

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
اره خیلی خودش و زنش رو گنده کردیم وقتی اون خانوادش رو ول کرد رفت یه شهر دیگه کنار فامیلای زنش وقتی ه ...

حرف منم به مامانم همینه

بهش میگم از بس مظلوم بازی درآوردی بخاطر زندگیشون

و هیچی بهشون نگفتی  این همه پررو شده و گنده اش کردی بیخود

چند سال از من کوچیکتره باید من بهش سلام بدم و گرنه به زور سلام میکنه

حالا به دلخواه خودش وقتی با ادا میاد پا ظرفشویی که غدای آماده شده خورده شده رو بشوره به دختر کوچیکش یاد داده بیاد لباسش رو بکشه

بگه مامان بیا بشین تو ظرف نشور 

حالا ما قبلش تموم ظرفای بزرگ برا ۸ نفر رو شستیم 

خانوم میخاد فقط دست بکشه ۴ تا بشقاب رو با هم بشوریم

خودشون ۴ نفرن  

پاهاشون رو میندازن رو هم و سفره که چیده شد میان میخورن

و جمع نمیکنن

مرتب میگه ما غذای نونی نمیخوریم  

بچه هام خورش بادمجون دوست ندارن

ما خورش مرغ و جوجه نمیخوریم  بوقلمون میخوریم

ما خورش قیمه نمیخوریم باد داره

کباب کوبیده دوست نداریم چنجه دوست داریم !!

هر وقت دلش بخاد الویه براش خوبه

هر وقت ما درست کنیم با بهترین مدلش و با دستکش

نه نمیخام...

نمیخام مسخره کنم ولی دختر روستایی هست

پدر و مادرش فقیر ولی آبرو دار

قالی‌های خونمون کهنه شده بودن  بردن برا خونه باباش

این جریان مال چندسال پیشه  ولی الان اینقدر خودش رو میگیره

که واقعا خنده دار گریه دار هست