2777
2789
عنوان

عروسمون مامانم رو اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3540 بازدید | 124 پست

چون خواهرشوهری الان حق با عروستون هست کلا رسم اینجا اینجوریه 😀 نظر من اینه که یک بار دوبار سه بار به کسی احترام گذاشتی و احترام ندیدی دیگه از دفعه بعد باید روشتو عوض کنی حالا هرکسی میخواد باشه 

اینجا عجیب غرییییییب همه با خانواده شوهر دشمنن و گارد دارن نسبت بهش و نمیدونم چرا. توقع دارن وقتی دا ...

می‌دونی اینا فکر میکنن کاربر مادر شوهر با خواهر شوهرشونه بچه داداشم تازه دنیا اومده خیلی بی قراری میکرد مامانم تا دیدش گفت این نمیتونه جیش کنه بردنش دکتر .دکتر اولش متوجه نشده بود عروسمون‌گفته مادرشوهرم گفته بخاطر ادرارش دکتر گفته آفرین دقیقا همینه .تجربه ای که مادرامون دارن ما که نداریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه 3ماه یه بار میبیننش. میدونی این که مثال بود ادم میتونه با روی خوش همین جمله رو بگه رفتارش ی ط ...

عزیزم یه مدت طولانی اصلا بچشو ادم حساب نکنید میاد التماستون به مادر پدرتم بگو درحد یه بوس وتمام

داداشت نقطه ضعف شمارو شناخته که اونجوری گفته بی تفاوت باشین

اره خیلی خودش و زنش رو گنده کردیم 

وقتی اون خانوادش رو ول کرد رفت یه شهر دیگه کنار فامیلای زنش 

وقتی همیشه اونارو انتخاب کرد و همه جا اونا اولویتش هستن 

ما چرا خودمونو آتیش بزنیم

اره فکر کنم تقصیر خودمونه. احترام گذاشتیم فکر کرده کیه ولی جمله داداشم که میگه نمیام دیگه. از ج ...

ای بابا اینقد آویزون نباشید. میان بیان نمیانم نیان. انگار برا اونا زندگی میکنید. داداشتون ازدواج کرده بیخیالش شید زیاد گیر بدید همین میشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
عزیزم یه مدت طولانی اصلا بچشو ادم حساب نکنید میاد التماستون به مادر پدرتم بگو درحد یه بوس وتمام

اینا پدر ومادرن دل رحمن هرچی بچه بد باشه نمیتونن دورش بندازن 

اره دیگه باید درس گرفته باشن با هرکسی مثل خودش

مگه ما بی احترامی بهش کردیم؟

خدا لعنت کنه عروسای عقده ای کثیف که کارشون شده 

جدایی انداختن بین شوهر و بچه هاشون با خانواده شوهر

تک عروس ما هم از این مدل عقده ای های تازه بدوران رسیده هست

مطلقه فقیر با یه دختر بچه کوچیک که به زور با برادر مجرد احمقم 

ازدواج کرد و ما اول مخالف بودیم ولی

از روز عقد 

شد دختر سوم خانواده و چشممون رو بستیم به همه 

کاراشون

و ۱۲ ساله عروس ماست  کوچکترین دخالت تو زندگی شخصیشون نداریم  دو ساله مامانم رنگ خونشون رو ندیده و دعوت نمیکنن ما رو ولی 

هر دو هفته یکبار یا یک هفته یکبار جمعه میان و میرن 

و یه زلزله درست میکنن و یه ایراد از مدل غذای مامانم یا یه حرکت و یه تکه انداختن به خواهرم که ازدواج نکرده ولی عاشقانه بچه هاش رو دوست داره و براشون خرج میکنه..

آنچنان عذاب میده و ادا و اطوار در میاره و ما هیچی حتی تذکر ساده نمیدیم که زندگیشون بهم نخوره 

داداش احمقترم کلا پشتیبانش هست 

و از بس ازشون حرص میخورم بخاطر ناراحت شدن مادر و خواهرم  و گریه میکنم افسردگی گرفتم 

خدا روزگارش رو سیاه کنه که روزگارمون با این عروس اطواری

دو به هم زن و بی چشم و رو نابود شد

ای بابا اینقد آویزون نباشید. میان بیان نمیانم نیان. انگار برا اونا زندگی میکنید. داداشتون ازدواج کرد ...

بخدا من عین خیالم نیست سرکارم رو میرم اینده خودم رو دارم 

فقط دلم برای مادرم میسوزه که یواشکی غصه میخوره 

از من به شما نصیحت برادرت رو بد نکن که خودت خوبه بشی کار خاصی که عروستون نکرده شما فقط میخای برادرت رو از چشم مامان بابات بندازی اسمشم گذاشتی دلسوزی نمیدونم این دخترای آخر خونه چرا همچین میکنن انگار بچه هایی که ازدواج میکنن دیگه حقی تواون خونه ندارن یا دیگه پدر مادر ندارن خودتو بکش کنار 

اره خیلی خودش و زنش رو گنده کردیم وقتی اون خانوادش رو ول کرد رفت یه شهر دیگه کنار فامیلای زنش وقتی ه ...

خودت جواب خودت دادی 

پس بی خیال و بی تفاوت باشین اتفاقا الکی بخندین و شاد باشین هروقت تماس میگرن که بفهمن  بدون اوناهم شما شادین 

کلا همه چیو برعکس کنین یه مدت ...وانمود کنین چقد خوشحالین 

طلایی که بعداً به درد پدرو مادرش میخوره .مامان من الان اصلا طلا نمیگیره یا پول یا لباس .تربیت؟منظورت ...

طلا میمونه برای بچه اطراف من هیچ کس طلای بچش استفاده نمیکنخ...درثانی برای بچه پسرش خریده چرامنتش سر عروس میذاره

این فح ش و..هم دلیلش خانواده نیستن بچه ها از هم سناشون یاد میگیرن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بخدا من عین خیالم نیست سرکارم رو میرم اینده خودم رو دارم فقط دلم برای مادرم میسوزه که یواشکی غصه میخ ...

با مادرتون صحبت کنید از،سادگیشه اینقدر حرص میخوره. قحطی نوه نیومده که. فردا پس فردا انشالله بچه تورو بغل میگیره طعم نوه رو میچشه.درست عین پدر مادر من . که عروسمون نمیذاشت ببینیم. غذا بدیم فلان حرفو بگیم چیزی،یادش بدیم ...بعد ده سال من ازدواج کردم بچه دار شدم دیگه هرچی آرزو داشتن انجام دادن. مثلا عروس اجازه نمیداد بابام نوه ببره سوپری و فروشگاه ناراحت میشدن الان پسر منو میبره کیف میکنه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
خودت جواب خودت دادی پس بی خیال و بی تفاوت باشین اتفاقا الکی بخندین و شاد باشین هروقت تماس میگرن که ب ...

اره با هرکسی مثل خودش 

همین توقع داشتنمون کار رو خراب کرده 

خوش باشن هرجا هستن

با مادرتون صحبت کنید از،سادگیشه اینقدر حرص میخوره. قحطی نوه نیومده که. فردا پس فردا انشالله بچه تورو ...

چقدر بدجنسسسسسسس.  چقدر همه اینا برام آشناست 

چه طور کنار اومدید؟ 

چه خوب♥اتفاقا یه بار برگشت بهم گفت همه آرزوهام رو نگه داشتم واسه بچه تو

2790
2778
2791
2779
2792