2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 103 پست

دوسال پیش شوهر قرض زیاد داشت منم النگومو حلقمو گوشواره هامو فروختم دادم بهش چکم نگرفتم الان تو محلمون وام گذاشتن نوبت من مراده بردارم طلا میخرم چکم نگرفتم شوهرمه دوس پسرم نیس ک بگم قالم میزاره هرموقع خودشو جمع جور کرد میخره 

یسری آدمارو نباید بالا برد باید بالا آورد😏😏😏😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینکارا بستگی به مرد داره

اگه مرد خوبیه و خودشو ثابت کرده چه دلیلی داره بخوای چک بگیری تو فکر کن موعد چکتم شد میخوای بزاری اجرا و برگشت بزنی...یه کم قبل اینکارا فکر کنید...

من هر بار واسه همسرم چه ماشین بوده چه چیزا دیگه طلا فروختم بعدش گرفته یا قول داده میگیره.

اخه چک چرا....

مگه مرد غریبست...

اما اگه توو زندگی ماله من مال تو دارید و حساب توو کارتونه چک بگیر.

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️این بود ارمان های امام؟😂

من ارمانای خودمو دارم به امام کاری ندارم😂😂😂اعصابم ندارم از شوهرم چک داشتم پنج تومن هنوز پاس نکرده شیطونه میگه برگشتش بزنم😂😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
منم مثل مامان شما . هم خونَمو زدم به نام همسرم تا بفروشه . هم از پارسال تا حالا بهش ۱۹ میلیون پول دا ...

تو زندگی زناشویی لازمه

چرا بعضیا فک میکنن بار مادیات و فقط باید مرد به دوش بکشه

گویند که عشاق   جهان عقل ندارند!یعنی تو خری   من به مراتب ز تو خر تر   

ما اصلا تو خانوادمون رسم نیست زن پول بده مرد

تمام داروندار بابامم بنام‌مامانمه

چه معنی داره😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
طلاهای خودش بوده بعدم زن تا اخر عمرش باید پول داشته باشه

طلا های خودش رو از کجا آورده

بعد تو زندگی مشترک همه چی مشترکه

فقط که نباید خوبی ها و خوشی ها باشه 

به نظر من جیب زن و مرد نداره 

عزیزم اینکارا بستگی به مرد داره اگه مرد خوبیه و خودشو ثابت کرده چه دلیلی داره بخوای چک بگیری تو فکر ...

ما تو خونه مال من ماله منه مال شوهرمم مال منه اصن برا اون چیزی نمیمونه😜😜😂😂

یسری آدمارو نباید بالا برد باید بالا آورد😏😏😏😏
تو زندگی زناشویی لازمه چرا بعضیا فک میکنن بار مادیات و فقط باید مرد به دوش بکشه

هروقت شوهرم بچه نگه داشت غذا پخت خونه رو راست وریس کرد منم بهش پول میدم

البته بگم‌تا الان ۲۹ میلیون بهش دادم ولی دیگه نمیدم😒اعصابم بهم ریخت