2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 103 پست
ن فقط حرف زدم بگم حرف نزن وگرکه چکتو میذارم اجرا

چی بگم والا بنظر من نگیر ازش.

بازم خودت باید تصمیم بگیری🌸

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم برای بعضی از همسرای خانوما سوخت . 😟😟😟😟😟

همسرا نیازی به دل سوزی ندارن😂😂😂جدی شما ها که همه داروندارتون میدین دست شوهرتون هیچی از خودتون ندارین دو روز دیگه اتفاقی افتاد حالا هر اتفاقی شما ها موندید و بچتون یا خودتون تنها میخواین چیکار کنین بچه من پنج‌دقیقه شیرش دیر بشه از گریه ضعف میکنه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

شوهرخودم همیشه بهم میگه دلم گرمه اتفاقی افتاد تو‌میتونی بچمونو حمایت کنی بچم تو کوچه خیابون اواره نمیشه 

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
میگم اینجا وای تهش دلم طاقت نمیاره نمیگیرم

افرین خوب میکنی 

ارزش کار خوبت رو پایین نیار❤

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

الان خواهرشوهرام تریپ فداکاری ان همه چیشونو دادن به شوهراشون هیچچچ ندارن مرده هم بعده ۱۸ سال هنوز نمیخواد از ساختمونه ننش بلند بشه و خواهرشوهرم میگه کاش پول داشتم و میرفتیم از اینجا شوهرش درده پول داره 

پسرم ❤❤😍😍😘😘
همسرا نیازی به دل سوزی ندارن😂😂😂جدی شما ها که همه داروندارتون میدین دست شوهرتون هیچی از خودتون ندا ...

اتفاقی که قرار نیست بی افته 

اگه هم چیزی شد بازم دستم به دهنم میرسه که محتاج کسی نباشم .   

من تا وقتی بچم دنیا نیومده بود پول میدادم شوهرم لازم داشت ولی بعدش باخودم‌گفتم من به عنوان یه مادر باید پس اندازی واسه خودمو بچم داشته باشم همیشه که دنیا همینجوری نمیمونه اگه من موندمو بچم باید چیکار کنم و اونقدم عزت نفس دارم نخوام دستمو جلو کسی دراز کنم

اتفاقی که قرار نیست بی افته  اگه هم چیزی شد بازم دستم به دهنم میرسه که محتاج کسی نباشم .  ...

همیشه عزیزم دنیا یجور نیست

ادم باید بفکر ایندش باشه

همیشه عزیزم دنیا یجور نیست ادم باید بفکر ایندش باشه

بله درسته به فکر آینده هستم 

ولی همسرمم پول هایی کمکش میکنم خرج خودش و تفریح نمیکنه. 

برای بهتر شدن زندگیمون میکنه و تو رفاه بیشتر بودن من و پسرم 

بله درسته به فکر آینده هستم  ولی همسرمم پول هایی کمکش میکنم خرج خودش و تفریح نمیکنه.  بر ...

خب درسته برای رفاه شماست ولی یچیزی شد همه اش دود شد رفت هوا میخوای چیکار کنی

خواهرشوهرخودم همین اتفاق واسش افتاد شوهرشم بردن زندان شوهر من رفت از تو خیابون اوردشون

اگه شوهرم‌نیود میخواست چیکار کنه

الان تو این دور و زمونه که امنیت اقتصادی نیست زن باید باسیاست عمل کنه همیشه اونقدری داشته باشه ته جیبش که بچه اش تو خیابون‌نمونه

شایدم من زیادی محتاطم 

خب درسته برای رفاه شماست ولی یچیزی شد همه اش دود شد رفت هوا میخوای چیکار کنی خواهرشوهرخودم همین اتف ...

نمیدونم والا

خواهر همسرم هم همین حرف ها رو بهم میگه 

ولی بازم دلم نمیاد 😊😊😊

نمیدونم والا خواهر همسرم هم همین حرف ها رو بهم میگه  ولی بازم دلم نمیاد 😊😊😊

هرکس روشی داره عزیزم من کلا ادم محتاطیم اکه‌پس اندازنداشته باشم استرس میگیرم