2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 103 پست
عزیزم اینکارا بستگی به مرد داره اگه مرد خوبیه و خودشو ثابت کرده چه دلیلی داره بخوای چک بگیری تو فکر ...

ن بابا اینطوری نیستش اصلا بگم جریان چیه ۲۲ میلیون پول داریم تو حسابمون بعد ۱۰ میلیونم چک دادیم تا مرداد ۹۷ بعد همسرم خواست از پس اندازمون بده منم گفتم دست به پس انداز نزن من طلاهامو میدم بفروشی بعد النگو میخریم قسطی اینطوری سرمایمونم میمونه تو دستمون 

تیکر نی نی کوچولوی من😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بزار باردار بشی ویار ناجور داده باشی زایمان سخت داشته باشی بچه مریض داشته باشی یه هفته یه ساعت ...

عزیزم بارداری و سختیاش ربطی نداره که زن پشت شوهرش نباشه.تو زندگی زن و مرد باید پشت هم باشن.بهترینارو براتون آرزو میکنم

اومدمو همه دارو ندارمو دادم دستش همه رو از دست داد من چه کنم با یه بچه شیرخشکی؟؟شیر از کجا بیارم بهش بدم

من همیشه بفکر ایندم هستم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
چکارکرده شوهرت باهات انقد قاطی هستی😀😀😀😀😀😀

هیچی نکرده بخدا تا حالام هر چی داشته واسم طلا خریده اصلا دستش پول میاد طلا میخره 

تیکر نی نی کوچولوی من😍
عزیزم بارداری و سختیاش ربطی نداره که زن پشت شوهرش نباشه.تو زندگی زن و مرد باید پشت هم باشن.بهترینارو ...

مگه من پستش نیستم تاالان کمکش کردم ولی دیگه نمیکنم خیلیم ربط داره زن اگه تمام جونشو واسه زندگیش میزاره مردم باید جونشو بزاره زنش تو رفاه باشه من طرز تفکرم‌اینه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
اینجوری از چشش میفتی که عزیزم ،نمیدونم خودت شوهرتو میشناسی 

ن بابا اصلا تو این‌فازا نیستیم میگه اگه ۱۰ دیقه گردنمو کج کنم عین یتیما بشینم دلت برام میسوزه اخه خیلی دل نازکم

تیکر نی نی کوچولوی من😍
موفق باشید

همچنین

اگه میخای بهش بدی طلارو دیگه چک میخوای بگیری چکار؟ متوجه منظورت از اذیت کردن نمیشم یعنی میخوایی چ ...

ن فقط حرف زدم بگم حرف نزن وگرکه چکتو میذارم اجرا

تیکر نی نی کوچولوی من😍