2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 103 پست
خخخخخ خونوادم خییییلی هوامو دارن کمک زیاد میکنن .  پول ها رو همه رو بابام ریخت تو حسابم . منم ...

خوشبحالت واقعا.....

بابای منکه منو زودشوهرداد،یه خرجی کمتر بده😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

یعنی ۵‌تومنت پرید!!

نخیر باید بده

گفته سودشو حساب کن

الان میخواد زمین و مغازه  بخره بزنه بنام من یزنه ازش نمیگیرم نزنه خودش میدونه چیکارش میکنم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐چرا کار خوبی نکرده؟وقتی شوهرش لازم داشت چرا نکنه؟ زندگی زناشویی یه زندگی دو نفره اس  وقتی پ ...

جالبه بعد میخام بدونم همسرشون پول نداشته باشه چک و پاس کنه حتما میرن برگشت میزنن؟؟آره؟! جلل الخالق

به زندگیم خوش اومدی....
😐با عرض معذرت تفکراتتو ندوس ☹️

باچه😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
جالبه بعد میخام بدونم همسرشون پول نداشته باشه چک و پاس کنه حتما میرن برگشت میزنن؟؟آره؟! جلل الخالق

☹️اصلا زندگی زناشویی اینطوری ارزش خودشو از دست میده

گویند که عشاق   جهان عقل ندارند!یعنی تو خری   من به مراتب ز تو خر تر   

شوهره من از باباش پول گرفته بود برای کار  بعد باباش صداش در اومده بود ماشین که عوض کرد زده بود به نامه باباش من یه اتیشی گرفتم تا که خدا رو شکر فروختش برای چک بعد چند روز پیش میگفت اگر زنه خوبی بودی طلاهاتو میدادی ماشینو نمیفروختم گفتم اون وقت ماشین به نامم بود گفت نه برای بابامه گفتم پس تو خوابتم نبین یه همچین چیزیو طلا بدم برا ماشینه پدرشوهر دختر پیغمبر هم اینکارو نمیکنه

پسرم ❤❤😍😍😘😘

اگه میخای بهش بدی طلارو

دیگه چک میخوای بگیری چکار؟

متوجه منظورت از اذیت کردن نمیشم

یعنی میخوایی چکشو برگشت بزنی؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

منم موافقم...ندیدم تا حالا بابام که کاسبه لنگ پول بمونه..شده زیر بدهی مردم رفته بعد مادرم که فهمیده سه سوت طلا رو پول کرده داده واسه سرمایه..همیشه هم میگفت صد تا از این طلاها ارزش ی شب استرس پدرت و نداره..سرمایه من اونه!!!

الان که مادرم تو بستر افتاده و پدرم درست مثل یک مادر بهش رسیدگی میکنه میفهمم زن و شوهر برای هم بزرگترین سرمایه ان!!

به زندگیم خوش اومدی....

عزیزم بزار باردار بشی ویار ناجور داده باشی زایمان سخت داشته باشی بچه مریض داشته باشی یه هفته یه ساعتم چشات روهم نره بعد تازه بچه رو بنام باباش صدا بزنن بعد میفهمی چه حقی از زنا ناحق شده

من تا جایی که بتونم واسه اینده خودمو بچم جمع میکنم که شوهرم‌ورشکست شد دستم جلو کسی دراز نباشه و بچم بی خونه نمونه