2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 103 پست

حتما چک بگیر

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارخوبی نکرده خو

😐چرا کار خوبی نکرده؟وقتی شوهرش لازم داشت چرا نکنه؟

زندگی زناشویی یه زندگی دو نفره اس 

وقتی پدر انقد تلاش میکنه مادر یه همچین از خود گذشتگی نمیتونه از خودش نشون بده؟

گویند که عشاق   جهان عقل ندارند!یعنی تو خری   من به مراتب ز تو خر تر   
امان از دسته زنای این دوره زمونه 4سال پیش مامان من 40ملیون طلا فروخت پولشو گذاشت کف دست بابام یه با ...

زبل جان چطوری نامزدت اشتی کردی

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
چرا؟

طلاهای خودش بوده

بعدم زن تا اخر عمرش باید پول داشته باشه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

منم يه بار همسرم جاي پول طلاهام چك مشتري رو داد چك واسه ي هشت ماه بعدبود خودش نميخواست پاسش كنه مشتري بايد پاسش ميكرد منم گرفتم ازش چون ميدونستم خيلي ولخرجه پوله رو بربادفنا ميده

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
😐چرا کار خوبی نکرده؟وقتی شوهرش لازم داشت چرا نکنه؟ زندگی زناشویی یه زندگی دو نفره اس  وقتی پ ...

منم مثل مامان شما . هم خونَمو زدم به نام همسرم تا بفروشه . هم از پارسال تا حالا بهش ۱۹ میلیون پول دادم. خییلی هم راضی ام 

من زیاد دیدم مردایی که زنشونو طلاق دادن و زن هیچ پشتوانه ای نداشته

یه خانومم هست الان خونه فامیلاش ویلون و سیلونه

شوهرش مرد بچه ها بیرونش کردن خونه رو فروختن چیز زبادیم به این بنده خدا نرسید ادم بابد فکر ایندش باشه هیچکس از فرداش خبر نداره