2777
2789
عنوان

خیلی تنهام😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1867 بازدید | 104 پست

عزیزم منتظر معجزه نباش اگه میتونین و فکر میکنین موثره برین محل کارش باهاش صحبت کنین ولی اگر اینقدر سنگدل و بی مسئولیته که حتی امکان صحبت و رفع مشکلاتو ازتون گرفته مهریه تونو بذارین اجرا و برای ترک منزل ازش شکایت کنین شما هنوز خیلی جوونین کلی فرصت زندگی ، ازدواج و شادی پیش روتونه چرا خودتونو عذاب میدین هیچ آدمی توی دنیا اینقدر ارزش نداره که خودتونو بخاطرش نابود کنین این مرد لیاقت شما را نداره از زندگیتون کنار بذارینش اینقدر ضعیف نباشین برای شما ازدواج هنوز هم خیلی زوده برین پیش روانپزشک و زندگیتونو از نو شروع کنین موفق باشید  

40 هزارتا؟ انشالله که برای منم معجزه بشه😔خیلی دعاتون میکنم🥺🙏

عزیزم ختمش 15 هزارتایی داره. 30 هزارتایی داره. 40 هزارتایی هم داره من گفتم 40 هزار تا که هم برگرده هم عاشقت بشه شما انجام بده شوکه می‌شی خیلی ها تا طلاق رفتن با این ذکر برگشتن مبگم یکی اصلا مجنون وار عاشق زنش شده براش خونه خرید از مادرش جدا شد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم داشتم امروز همینو میگفتم هی میگفتم خدایا کمکم کن غصه نخور درست میشه عزیزم خدا تنهات نمیذاره خدا ...

منم گاهی که ناراحت میشم

میگم خدایا چرا کاری نمیکنی

ولی بعدش ناراحت میشم،میگم میدونم تو کمکم میکنی ولی کاش زودتر، صبرم لبریز شده😔

شکایت کردم فعلا خبری نشدهولی اونا خیلی دروغگو اند دنبال دور زدن قانون و کلک بازی ان😔

نمیتونن امیدت به خدا باشه والاه من الان حدود ۷ ساله جدا شدم ۲ سال طول کشید تا دست و پامو جمع کردم الان همه چی دارم خونا مغازه ماشین هرگز خدا دستم رو خالی نذاشت تازه من کسی رو هم نداشتم ازم حمایت کنه حتی کرایه نداشتم با یه بچه کوچیک کلی راه میرفتم تا کاری پیدا کنم الان بدون اینکه از خونه برم بیرون کار میکنم راضیم خداروشکر

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

منم داشتم امروز همینو میگفتم هی میگفتم خدایا کمکم کن غصه نخور درست میشه عزیزم خدا تنهات نمیذاره خدا ...

منم گاهی که ناراحت میشم

میگم خدایا چرا کاری نمیکنی

ولی بعدش ناراحت میشم،میگم میدونم تو کمکم میکنی ولی کاش زودتر، صبرم لبریز شده😔

خانوادت خبر ندارن؟ حق حقوقتا نبخشیا بگیر همشا تا آدم بشه الکی ول نکنه بره

چرا خبر دارن

رابطم باهاشون معمولیه

متاسفانه توی همین چندماهی که این اتفاق برای من افتاده

اونا هم به یک مشکل خیلی بد خوردن😔😔

همه ما مردی تو زندگی مون بوده که گند زده به روح روان مون به جسم مون به زندگی مون داغون شدیم بستری شد ...

شما دیگه ازدواج نکردی؟ 

با خانواده زندگی میکنی؟ تنهایی خیلی سخت نیست؟ 😔من

هم تنهام هم از تنهایی وحشت دارم