2777
2789
عنوان

خیلی تنهام😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1867 بازدید | 104 پست
ممنونم 😔الهی همیشه شادی ببینید

چقد خوب وخوش قبلی الهی خدا خودش برات معجزه کنه از ته دلت بخندی ذکر که یادت دادم بخون بتونی 40 هزارتا بخونی کن فیکون میشه ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم برا اختلاف زن شوهرا عالیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درک میکنم چی میگینالان بهترین؟ واقعا زمان میتونه حلش کنه؟ خیلی خوش بینم به خداهمش میگم تو من رو تنها ...

منم داشتم امروز همینو میگفتم هی میگفتم خدایا کمکم کن غصه نخور درست میشه عزیزم خدا تنهات نمیذاره خدا عین آدما نیست که بی قید شرط دوستت داره 

اگه اینقدر دوستش داری.قدم پیش بزار

زنگ میزنم پیام میدم جوابم نمیده

رفتم محل کارش نیومد باهام صحبت کنه

واسطه فرستادم جواب ندادن

رفتم صحبت کنم خانوادش تهدید میکنن که نیا اینجا😔😔همین طوری موندم 

همه ما مردی تو زندگی مون بوده که گند زده به روح روان مون به جسم مون به زندگی مون داغون شدیم بستری شدیم حتی روانی شدیم از دست شون ولی خدا جنس زن را خیلی قوی تر آفریده منم نامزد منحرف جنسی داشتم سه سال عذابم داد آخر طلاق گرفتم بعدم اون آدم سابق نشدم از مردا فراری شدم دیگه نشد اعتماد کنم میترسیدم عزیزم غصه نخور خدا خدا خدا تنها مشگل گشاست همین 

بله برن گم شن .‌مردای نجس کثیف . بیشترشون یا سن کم نجس یا متاهل نجس تر هستن

بله تعدادشون زیاده فکر کنم به استارتر درخواست دادن وقتی تاپیک زد

اینجا هنوز چیز جالبی نیست .....💔

موضوع من طلاق نبود، ولی خیلی روزا و شبای سختیو گذروندم، یه شبه پیر شدم ذوقم به زندگی رو از دست دادم، ...

مشکل من اینه از همه طرف تحت فشارم

همسرم چندماهه رفته

یک هزاری برام واریز نکرده

اجاره رو نداده، وام هایی که روی حساب من گرفته رو نمیده

😔😔یکم پسنداز داشتم بقیشم هعی طلا فروختم

فشار های دادگاه و اذیت هاشون هم هست

این دلتنگی و تنهایی هم که هزار بار بدتر

همین طو. که دراز کشیدی ذکر شمار دانلود کن از بازار ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن ال ...

40 هزارتا؟ 

میگمم توکلم بخدا

انشالله که برای منم معجزه بشه😔😔خیلی دعاتون میکنم 🙏🥺

20 سالگی ازدواج کردم😔نمیدونستم اینجوری میشهاوایل خیلی دوستم داشت زندگیمون خوب بود یهو گذاشت رفت😔در ...

اشکال ندارها گلم.اخه بیست خیلی زوده.بنظرم اون دعا زندگیتو خراب کرده.الان اصلا خودتو بهم نریزد.قشنگ برو از ی آدم مذهبی ک دنبال پولت نباشه بگرد ک علوم غریبه بلد باشه تو قم پره.بگرد تو اینترنت ی معتبرشو پیدا کن .اگ کسی گفت فلان کس هست سریع قبول نکن.یکم فکر کن و نقد و بررسی کن.اگ میتونی برو اون دعا و پیدا کن دوباره بریز تو آب.خلاصه یکم تلاش کن درستش کن 

همین طو. که دراز کشیدی ذکر شمار دانلود کن از بازار ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن ال ...

40 هزارتا؟ 

انشالله که برای منم معجزه بشه😔خیلی دعاتون میکنم🥺🙏

مشکل من اینه از همه طرف تحت فشارمهمسرم چندماهه رفتهیک هزاری برام واریز نکردهاجاره رو نداده، وام هایی ...

الهی دلم برات کباب شد بخدا من مستاجرم تازه اجاره دادم وگرنه خدا شاهده کمکت میکردم اجاره بدی خدا کمکت کنه عزیزم همون ذکر آرام آرام بگو 40 تا سخته 15 هزارتا بخون مجربه