2777
2789
عنوان

خیلی تنهام😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1867 بازدید | 104 پست
میگذره ولی سخت.منم بی دلیل گریم میگیره کاش قوی بودم.تنهایی سخته.طاقت بیار عزیزم.نمازشب بخون .

نماز میخونم، دعا و قران هم گاهی میخونم

ولی راستش وقتی حال روحیم بده نمیتونم زیاد فعالیت کنم

همش باید دراز بکشم😔😔زود بدنم کم میاره

من خیلی ترسو ام😔اعتماد بنفسمم خیلی اومده پایین

منم اینجوری بودم آدم قوی میشه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم این روزا رو گذروندم فقط التماس خدا می کردم کمکم کنه شبا فقط با خدا حرف میزدم و میزدم و میزدم تا ...

درک میکنم چی میگین

الان بهترین؟ واقعا زمان میتونه حلش کنه؟ 

خیلی خوش بینم به خدا

همش میگم تو من رو تنها نمیذاری 

تو نمیذاری من حالم بد بمونه 

تو نجاتم میدی😔

سعیم میکنم قوی باشمولی من خیلی ضعیفم همیشه ضعیف بودم و ترسو😔😔

هممون داریم سعی میکنیم قوی باشیم نگران نباش درست میشه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

درک میکنم چی میگینالان بهترین؟ واقعا زمان میتونه حلش کنه؟ خیلی خوش بینم به خداهمش میگم تو من رو تنها ...

موضوع من طلاق نبود، ولی خیلی روزا و شبای سختیو گذروندم، یه شبه پیر شدم ذوقم به زندگی رو از دست دادم،،،بله تنها راهش گذره زمانه،،و سعی کن سرتو با یه چیزایی گرم کنی،مثلا من دیدم فایده نداره این حال بدم هر لحظه داره منو خفه میکنه به زورم ک بود باشگاهو شروع کردم کم کم تاثیر مثبتشو دیدم

ممنونم برام دعا کنید اگر قابلمخیلی تنهام

همین طو. که دراز کشیدی ذکر شمار دانلود کن از بازار ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم بگو 40 هزار تا بشه معجزه میشه برمیگرده من به چند نفر یاد.دادم در کمال ناباوری برگشتن بهم راحته 

خب مگ مجبور بودی انقد زود شوهر کنی؟تو نمی‌دانستی کار پیدا کردن سخته؟تازه کارم پیدا بشه مشکلات خودشو ...

20 سالگی ازدواج کردم😔نمیدونستم اینجوری میشه

اوایل خیلی دوستم داشت 

زندگیمون خوب بود 

یهو گذاشت رفت😔

درسم تازه تموم شده 

برای همون کار ندارم هنوز😔

اون میخواد جدا بشیمبی دلیل رفته، نه جواب پیام میده نه زنگ. چندماهه حتی صداش نشنیدم😔حتی اوایل تا یکم ...

میتونی به خاطر ترک خونه هم ازش شکایت کنی

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

[QUOTE=377632475]کاش زود بگذره😭 من واقعا تنهام خیلی دلم برای خودم میسوزه[/QUOTمن فقط یک دوست صمیمی ...

دقیقا

منم با پدر و مادر معمولیم

همش یکدونه دوست دارم که گاهی باهاش حرف میزنم

دییگه هم هیچکس ندارم

یه لحظه الآن دیدم آنلاینارو چقدر کاربر مرد از این مزاحما بود تو تاپیک

بله برن گم شن .‌مردای نجس کثیف . بیشترشون یا سن کم نجس یا متاهل نجس تر هستن 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز وشادم .من دختر بهارم 🍀🍀