2777
2789
عنوان

خیلی تنهام😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 104 پست
رفته خونه مامانش چند ماههتصمیمش جداییه

می‌خواین جدا شین ؟ من هم چند وقت دیگه همین میشه شرایطم با اینکه خود خرش عوضیه

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😘💜💕،،همه ی ما تو روزای سختمون تنهاییم،،خودت هوای خودتو داشته باش،،میگذرن این روزای سخت،،دوم بیار ...

میدونم میگذرن، ولی خیلی طولانی شد

تنها دردم تنهایی، این که حتی هیچکس دارم که گریه کنم و درد و دل😔

برای همین هرلحظه با خدا حرف میزنم هرلحظه یعنی

یه لحظه الآن دیدم آنلاینارو چقدر کاربر مرد از این مزاحما بود تو تاپیک

اینجا هنوز چیز جالبی نیست .....💔

میدونم میگذرن، ولی خیلی طولانی شدتنها دردم تنهایی، این که حتی هیچکس دارم که گریه کنم و درد و دل😔برا ...

منم این روزا رو گذروندم فقط التماس خدا می کردم کمکم کنه شبا فقط با خدا حرف میزدم و میزدم و میزدم تا گیج بشمو بخوابم التماسش میکردم ککمکم کنه کابوس نبینم خوابم اشفته و درهم بود،،الانم خیلی خوب نیستم ولی از اون روزای سخت عبور کردم و نمردم

عزیزم همه ما جز خدا کسی. را نداریم خدا خودش حامی توست نماز جعفر بخون به روش ساده هم برا زندگیت هم شغل عالیه معجزه میشه غصه نخور خدا مهربان ترین هست ادما وفا ندارن خدا خودش کمکت کنه نماز جعفر بخون راحته روش ساده اش را بخون مداومت کن نتیجه میبینی برا ازدواج برا شغل برا همه چی عالیه

می‌خواین جدا شین ؟ من هم چند وقت دیگه همین میشه شرایطم با اینکه خود خرش عوضیه

اون میخواد جدا بشیم

بی دلیل رفته، نه جواب پیام میده نه زنگ. 

چندماهه حتی صداش نشنیدم😔

حتی اوایل تا یکماه نمیدونستم اصلا چرا رفته

که خانوادش و وکیل زنگ زدن میخواد جدا بشه بیا حق و حقوقت ببخش

اذیتم میکنند😭

ولی من توافق نکردم

23 سالمه دنبال کارم، ولی یکم سخته پیدا کردنش

خب مگ مجبور بودی انقد زود شوهر کنی؟تو نمی‌دانستی کار پیدا کردن سخته؟تازه کارم پیدا بشه مشکلات خودشو داره.اگ بفهمن متاهلی شانس کمتری داری.چرا قبلش فک نکردی؟؟

[QUOTE=377632475]کاش زود بگذره😭 من واقعا تنهام خیلی دلم برای خودم میسوزه[/QUOTمن فقط یک دوست صمیمی دارم دیگه واقعا سختمه بش زنگ میزنم برای درد و دل.به مامانم نمیگم چون ناراحت میشه.گاهی میگم کاش خدا آدم بود میومد پیشم باش حرف میزدم جوابمو میداد

اون میخواد جدا بشیمبی دلیل رفته، نه جواب پیام میده نه زنگ. چندماهه حتی صداش نشنیدم😔حتی اوایل تا یکم ...

اینم همینجوری اما متوجه شدم. داره خیانت می‌کنه با کسیه

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

خدا بزرگه. رفته پی لیاقتش.زیر ماشین بی ‌پلاک بره.

اوایلش که فهمیدم میخواد بی دلیل جدا بشیم

کلی نفرینش میکردم

ولی بعدش میگفتم نه😔نمیدونم چرا دلم اروم نمیگیره

بیشتر دلتنگشم حتی دلم نمیخواد اتفاقی براش بیفته