2777
2789
عنوان

خیلی تنهام😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1867 بازدید | 104 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کاش زود بگذره😭من واقعا تنهام خیلی دلم برای خودم میسوزه

عزیزم خودت میگی فقط خدا رو دارم مگر از خدا مهربونتر نسبت به  بنده هم داریم مگر قدرتمند از خدا هم داریم؟عزیزم تو مهربونترین و قوی ترین  پشت و پناه و داری گلم اگر شخص ۱۰۰۰ نفر پشتش باشن ولی خدا نخواد بی کس ترینه ولی اگر هیچکس و جز خودش نداشته باشی بدون همه پشتت هستن موفق باشی عزیزم این روزها تو رو به خدا نزدیک تر میکنه و قوی تر میشه 

بنظرم با دعا و اینا کارت درست نمیشه باید با شوهرت درست صحبت کنی اگر بخوای بهت میگم ولی خب درنهایت اگر وااااااقعااااا نمیخوادت دیگه ولش کن، چه بسا برگرده پیشت و خیانت هم بکنه و حالت بدتر بشه، پس تلاشتو بکن و نتیجه رو واگذار کن به خدا

گفتی سرکارش رفتی.نا محسوس برو بتونی عاقلی پیدا کنی واسطه بشه.چون فاصله سردی میاره.فقط خودت تلاش کن.ا ...

نه عزیزم خونه خودمونیم

خانوادش هیچکدوم عاقل نیستن😔😔😔همشون علیه من هستن

اونا خیلی پرجمعیت و شلوغن

هیچ جوره نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم

الان حدود  5 ماهه

دختر قشنگم شخصیت آدم‌ها خیلی پیچیده است ممکنه یک عمر با کسی زندگی کنین و خوب نشناسینش… شاید اینطور ک ...

راست میگین هرچی فکر میکنم نمیتونم بهش اعتماد کنم

همیشه این ترس که ترکم کنه باهامه😔

خونه پدرم سختمه 

اونجا هم میرم

ولی خونه خودمم هستم 

23 سالمه دنبال کارم، ولی یکم سخته پیدا کردنش

کدوم شهری؟

منم ۲۶ سالمه و فوق العاده تنهام 

اگه دوس داشتی رفیق شیم💚😊 

میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤 

کدوم شهری؟منم ۲۶ سالمه و فوق العاده تنهام اگه دوس داشتی رفیق شیم💚😊

البته اگه مجازیم خواستی

میتونی روم حساب کنی🥲🌹 

میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤 

میدونم میگذرن، ولی خیلی طولانی شدتنها دردم تنهایی، این که حتی هیچکس دارم که گریه کنم و درد و دل😔برا ...

دقیقا منم:)) تنهایی بدترین دردِ دنیاست:))💔💔💔