2777
2789
عنوان

خیلی تنهام😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1867 بازدید | 104 پست
اشکال ندارها گلم.اخه بیست خیلی زوده.بنظرم اون دعا زندگیتو خراب کرده.الان اصلا خودتو بهم نریزد.قشنگ ب ...

اون دعا رو همونجا از ترسم شستم انداختم دور😔😔نمیدونم چی بود

بعضیا گفتن دعا خوبی بوده شستی زندگیت خراب شده😔

اصلا نمیدونم همسرم خودش گرفته یا شخص دیگه

یا اصلا چرا گرفته

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

الهی دلم برات کباب شد بخدا من مستاجرم تازه اجاره دادم وگرنه خدا شاهده کمکت میکردم اجاره بدی خدا کمکت ...

نه عزیزم ممنون 

نیاز مالی ندارم، پدرم هست خداروشکر وضعش خوبه 

عزیزم منتظر معجزه نباش اگه میتونین و فکر میکنین موثره برین محل کارش باهاش صحبت کنین ولی اگر اینقدر س ...

باور نمیشه این آخه همون ادم

همسر من خیلیییی ادم خوبی بودددددد😭این هیولایی که این روزها میبینم اون نیست

یهو یک هفته بعد دعوامون وقتی همه چی خوب بود رفت

دیگه  هیچ جوابی نداد فقط خانوادش زنگ میزنن و اصرار دارن جدا بشیم

عزیزم ختمش 15 هزارتایی داره. 30 هزارتایی داره. 40 هزارتایی هم داره من گفتم 40 هزار تا که هم برگرده ه ...

من 40 هزارتاش میگم توکل به خدا😔

تو این چند وقت خیلی ختم و دعا خوندم

امیدوارم معجزه بشه

و مطمعن باش بهت کمک میکنه.رو همین فرمون برو.کم نیاری خدا حواسش بهت هست.دیدم که میگم.واسه خود من معجز ...

دقیقا 

محاله من رو تنها بذاره

دلم واقعا به کریم بودنش گرمه 

نمیتونن امیدت به خدا باشه والاه من الان حدود ۷ ساله جدا شدم ۲ سال طول کشید تا دست و پامو جمع کردم ال ...

خدایاشکرررررت

خیلی خوشحال شدم

انشالله خدا کمکم منم بکنه

خدایاشکرررررتخیلی خوشحال شدمانشالله خدا کمکم منم بکنه

انشاءالله روزای خوبت به زودی شروع میشه نگرانم نباش مردم زر زیاد میزنن حتی نزدیکترین کسا بهت درجه یک ها

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

تا الان شکایت نکردی ازش؟مهریتو بذار اجرا بگو خونه رو ترک کرده هرچیم خاستم باهاش حرف بزنم ارتباط بگیر ...

اولش نه

سعی داشتم اشتی کنم ولی قبول نمیکردن

بعد گذاشتم اجرا

که دیدم همه چی رو انتقال داده😔

هیچ راه ارتباطی ندارم باهاشچندین ماهه😔

گفتی سرکارش رفتی.نا محسوس برو بتونی عاقلی پیدا کنی واسطه بشه.چون فاصله سردی میاره.فقط خودت تلاش کن.الان همه دورش گرفتن که سر گرم بشه.ولی چون عقدین میشه کاریش کرد.اگه کسی تو زندگیش نباشه میشه برگردونی

باور نمیشه این آخه همون ادمهمسر من خیلیییی ادم خوبی بودددددد😭این هیولایی که این روزها میبینم اون نی ...

دختر قشنگم شخصیت آدم‌ها خیلی پیچیده است ممکنه یک عمر با کسی زندگی کنین و خوب نشناسینش… شاید اینطور که میگین آدم خوبی بوده باشه ولی وقتی اونقدر شجاعت نداره که در برابر خواسته های غیرمتطقی خانواده‌ش بایسته و از نزدیکترین فرد زندگیش که همسرشه حمایت کنه و حتی شمارا در این شرایط بذاره و ازتون شکایت کنه فکر میکنین میتونین برای ادامه زندگیتون روش حساب کنین؟ عزیزم این خوبی چه فایده ای داره وقتی تا این حد باعث آسیبتون شده؟ کاش دیگه تنها نمونین و برین پیش خانواده تون شما خیلی کم سن و سالین از دیگران کمک بگیرین و شرایطتونو تغییر بدین.