2777
2789
عنوان

خواستگارم بچه داشت و یهو غیبش زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 36 پست
بعدچیشدتوروخدادخترچیشداون شب

من بعدا فهمیدم،فک کن خانواده ی دختره وحشتناک سنتی،دختره به مامانمم زنگ زده بود که به فلانی بگید حلالش نمیکنم برای اولین بار تو کل زندگیم از پدرم سیلی خوردم،حالا فاز باباش هم چی بوده خدا می‌دونه،بگو بیا عموی منو سیلی بزن،چکار دخترت داری،

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من بعدا فهمیدم،فک کن خانواده ی دختره وحشتناک سنتی،دختره به مامانمم زنگ زده بود که به فلانی بگید حلال ...

اخی باباش فک کرده عموت دختره روباکسی دیده یاکاری کرده ک عموت فهمیده براهمین نیومده چقددلم برادخترسوخت حالادخترازدواج کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی. ازدواج کرد باهاش یا نه؟

نه دیگه،فک کن صبح با مامان و عمه ام رفتن خرید نامزدی،که شب برن خونه ی دختره شیرینی بخورن،عموم نرفته😑😑حالا فک نکنی عموی من پسر ۲۰ساله بوده ها،خیرررر یه آقای ۵۰ساله که از ازدواج قبلش یه پسر بزرگ داره و خانومش به رحمت خدا رفته

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اخی باباش فک کرده عموت دختره روباکسی دیده یاکاری کرده ک عموت فهمیده براهمین نیومده چقددلم برادخترسوخ ...

منم خیلی دلم سوخت،با اینکه هیچ وقت ندیده بودمش،اعصابم بهم ریخت،نه ازدواج نکرده

خوبی!؟ ینی چی ک میخا بدی بهش😐

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بنظرم فعلا چیزی نگو همسر منم وسط خواستگاری های رسمی بیست روزی خودش و‌خانواده ش کاملا غیب شدن به نحوی که من فکر کردم پشیمون شدن و خیلی ناراحت بودم بعد از بیست روز مادر همسرم به مادرم زنگ زدن و ما فهمیدیم درگیر مشکلی شدن