من مجردم و. متولد63،شاغلم و کارمندم، حدود یک ماه قبل از عید مردی رو به من معرفی کردن که کارمند بود و متولد65، یه دختر ده ساله داست و از خانمش جدا شده بود، ما دو بار همدیگه رو دیدیم و این مدت هم از حال همدیگه با خبر بودیم، حتی روز دوم عید گفت میخوام بیام ببینمتون و حرف بزنیم، الان یه هفتس یهویی دیگه حتی جواب سلام منو نداد، معلوم نیست بهو چی شد، پیام هم دادم اتفاقی افتاده، زنگ هم ردم جواب نداد، آخه یه آدم چقدر میتونه بیشعور باشه، منطقی تموم میکرد نه با هزار ابهام، به خاطز بیشعوریش میخوام هزینه دو بار کیک و چای رو بدم معرفش و به معرفش بگم چقدر بیشعوره
دیگه نه زنک بزن نه پیام بده. هزینه رو هم نمبخواد بدی بزار پای وقتی که ازت هدر شده و فکر کن رفتی کافه و زدی بر بدن. منم همسن توام و بچه ندارم اما اطرافم بچه ۱٠ساله هست به معنای واقعی گودزیلا
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
توروخدا بایهویی رفتن هاتون هزارن سوال بی جواب توسر یه نفر نذارید وبرید🥀
8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اماازاین به بعد هرچ قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
یاد عموی بیشعورم افتادم،حالا باز خوبه مال شما تو دوران آشنایی بهم خورده،عموی من شب نامزدی که کل فامیل دختره جمع بودن دور هم منتظر این عنتر،نرفته بود خونه ی دختره😢انقد دلم سوخت براش،یهو فهمیده بود از قیافه ی طرف خوشش نمیاد
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ❤️❤️❤️
شما نباید پیگیری میکردین که بخوان رد تماس بدن نهایت فقط یک پیام میدادین دیدین جواب نداد دیگه نباید ادامه میدادی حتی اگر خوب هم بود با دختر ۱۰ ساله بسیار سخته من دختر خالم رفت همین چند ماه پیش با همسرش که دختر ۱۲ ساله داشت ازدواج کرد سر یه سال نشده طلاق گرفتند گفت نتونستم تحمل کنم
یاد عموی بیشعورم افتادم،حالا باز خوبه مال شما تو دوران آشنایی بهم خورده،عموی من شب نامزدی که کل فامی ...
وایی. ازدواج کرد باهاش یا نه؟
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏