miss_zhina مدیر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12685 عنوان جاریم😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 20 پست داشتم با جاریم دعوا میکردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمیخوام ببینمت😂😂😂یعنی عاشق این رفتارهاشم😂امکان نداره ما یه روز خونه مادرشوهرم دورهم باشیم باهم دعوا نیوفتیم سر چیزا پرت😂 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻 1404/01/15 | 15:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12685 الان میگه طفلی پسرام چی میکشن از دست این دوتا😅😅😂😂😂شوخی کردما😐🙃😂 دقیقااا حالا برف شادی چرا گرفته بودیم شبیه بچه ها توی اکسپلور برف شادی دیده بودیم جاریم به بچش گفت برو به بابا بگو برف شادی بگیره بدبخت برادرشوهرم رفت گرفت حالا منو و جاریم داشتیم برف شادی میزدیم😂😂😂💔میدونم عشقم:) پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12685 ایشالله جاری آینده منم اینجوریه 🥲😂❤️ انشاللهههه بهترین باشه🥲😂 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 10406 دقیقااا حالا برف شادی چرا گرفته بودیم شبیه بچه ها توی اکسپلور برف شادی دیده بودیم جاریم به بچش گفت ... 😂😂😂 ای خدا تو هم بچه دار بشی ایشالا مثه جاریت هنوز کودک درونت بیش فعاله🙈🙈😂😂😂😂 پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12685 😂😂😂 ای خدا تو هم بچه دار بشی ایشالا مثه جاریت هنوز کودک درونت بیش فعاله🙈🙈😂😂😂😂 انشالله😂😂😂🥲 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 10406 انشالله😂😂😂🥲 😍😘😇💕 پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤