2777
2789
عنوان

جاریم😂😂

520 بازدید | 20 پست

داشتم با جاریم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت😂😂😂

یعنی عاشق این رفتارهاشم😂

امکان نداره ما یه روز خونه مادرشوهرم دورهم باشیم باهم دعوا نیوفتیم سر چیزا پرت😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چه باحال گفت خداروشکر که جاری ندارم😂😂😂

ما شوخی میکنیم وگرنه عشقههه😂😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با هم خوبید؟ یا مثل جاری های نی نی سایت دشمن خونی هستین؟😂😂

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

با هم خوبید؟ یا مثل جاری های نی نی سایت دشمن خونی هستین؟😂😂

اره فعلا خداراشکر رابطه مون خوبه 😂🥲

خدایی خیلی خندیدم بهش خیلی باحال گفت اصن😂😂

اره خیلی باحاله همون لحظه دوتایی انقدر خندیدم 

حالا قیافه مادرشوهرم این چه عروس هایی بود نصیب من شدن😂😂💔

مواظب باش شوخی شوخی دعواتون جدی نشه😅😂😂

نه بابا دعوا سر چی بود برف شادی میخواست از دست من بگیره خودش بزنه میگفت بسه دیگه تو نزن ولی من میخواستم بزنم باز😂😂😂💔

اون لحظه قیافه مادرشوهرم:😐

نه بابا دعوا سر چی بود برف شادی میخواست از دست من بگیره خودش بزنه میگفت بسه دیگه تو نزن ولی من میخوا ...

😂😂😂 وای قیافه مادرشوهرت اون لحظه دیدنی بوده😅😅

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

😂😂😂 وای قیافه مادرشوهرت اون لحظه دیدنی بوده😅😅

دقیقاا با خودش میگفت اینا کی بودن نصیب من شدن😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز