2777
2789
عنوان

جاریم😂😂

520 بازدید | 20 پست

داشتم با جاریم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت😂😂😂

یعنی عاشق این رفتارهاشم😂

امکان نداره ما یه روز خونه مادرشوهرم دورهم باشیم باهم دعوا نیوفتیم سر چیزا پرت😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چه باحال گفت خداروشکر که جاری ندارم😂😂😂

ما شوخی میکنیم وگرنه عشقههه😂😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

با هم خوبید؟ یا مثل جاری های نی نی سایت دشمن خونی هستین؟😂😂

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

با هم خوبید؟ یا مثل جاری های نی نی سایت دشمن خونی هستین؟😂😂

اره فعلا خداراشکر رابطه مون خوبه 😂🥲

خدایی خیلی خندیدم بهش خیلی باحال گفت اصن😂😂

اره خیلی باحاله همون لحظه دوتایی انقدر خندیدم 

حالا قیافه مادرشوهرم این چه عروس هایی بود نصیب من شدن😂😂💔

مواظب باش شوخی شوخی دعواتون جدی نشه😅😂😂

نه بابا دعوا سر چی بود برف شادی میخواست از دست من بگیره خودش بزنه میگفت بسه دیگه تو نزن ولی من میخواستم بزنم باز😂😂😂💔

اون لحظه قیافه مادرشوهرم:😐

نه بابا دعوا سر چی بود برف شادی میخواست از دست من بگیره خودش بزنه میگفت بسه دیگه تو نزن ولی من میخوا ...

😂😂😂 وای قیافه مادرشوهرت اون لحظه دیدنی بوده😅😅

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

😂😂😂 وای قیافه مادرشوهرت اون لحظه دیدنی بوده😅😅

دقیقاا با خودش میگفت اینا کی بودن نصیب من شدن😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز