2777
2789
عنوان

شوهرم دست پیش گرفته پس نیوفته

176 بازدید | 5 پست

تاپیک قبلمو بخونید لطفا دیگه نمیشه توضیح داد طولانیه

شب سرکار بود از وقتی ام ک اومده یک کلام صحبت نکرده انتظار داره من برم سمتش نازشو بکشم بگم اشتباه کردم…داداشمم اومده اینجا چون پدرمادرم رقتن شهرستان…انگار خاک شده تو سرش…یک کلام حتی با اونم حرف نزده و وقتی داداشم باهاش حرف میزنه جوابشو نمیده

زیادی بیش از حد داره ب خونوادم توهین میکنه

چیکار کنم بنشونمش سرجاش؟! خستم کرده خیلییی

هرچی ام بهش میگم هرجوری باخونوادم رفتار کنی منم همون میشم میگه هرکار دوسداری بکن مهم نیس،نه تو برو خونه بابای من نه من میام

چ زندگی ایه دارم؟!

ببین من تاپیک قبلیتو دیدم

یه چند وقت مثل خودش رفتار کن نیومد خونه ی بابات توام نرو جایی دعوت شدید هم نباید بری

تا خودش تنها بره

توام تنها برو خونه ی بابات

بشین صادقانه راجع به این اخلاق شوهرت حرف بزن و دیگه حداقل سر این موضوع با خانوادتم درگیر نباشی.

منم شوهرم همینجوریه منم چند وقته عین خودش شدم 

اینجوری حداقل فکر میکنی زندگیت عادلانه پیش میره.

آروم باش و بحث احساسی نکن. ببین دلیل رفتار سردش چیه و اگه مشکلی داره که روش تأثیر گذاشته. مرزهاتو مشخص کن و نذار به خانواده‌ات بی‌احترامی کنه. اگه جواب نمیده، کمی فاصله بگیر تا بفهمه رفتارش اشتباهه. اگه ادامه داشت، یه تصمیم جدی‌تر بگیر، مثل مشاوره یا صحبت درباره آینده رابطه.

تلگرام کانال طالع بینی Talebini_KT@

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من تاپیک قبلیتو دیدمیه چند وقت مثل خودش رفتار کن نیومد خونه ی بابات توام نرو جایی دعوت شدید هم ...

بدبختیم اینجاست ک خودشون سال تا سال با فامیلاشون رفت امد نمیکنن

چی بشه سالی چند بار

ینی اصلا فرصت تلافی ندارم

عوضش منو دم ب دیقه دعوتم میکنن فامیلام

آروم باش و بحث احساسی نکن. ببین دلیل رفتار سردش چیه و اگه مشکلی داره که روش تأثیر گذاشته. مرزهاتو مش ...

چجوری مرز بزارم؟هزاربااار بهش گفتم توهین نکن،با هر زبونی ک فکرشو کنی حرف زدم،گریه کردم،دعوا کردم،خواهش کردم،مقابله به مثل کردم

یه مدت درست میشه بعدش دوباره همینه داستان

انتظار داره هنه ی ادما مطابق میل اون رفتار کنن

کوچیکتررررین رفتار خونوادمو بی احترامی تلقی میکنه و ادا هاش شروع میشه