2777
2789
عنوان

گوشی خالم دستم بود چشمم خورد به چت…

1625 بازدید | 59 پست

داشت با اون یکی خالم چت می‌کرد که یهو مامانم زنگ زد و گوشی رو داد ب من

منم بعدش ک قطع کردم وارد صفحه چتشون شدم

دیدم درباره من حرف میزدن

که آره این اومده مسافرت همش حالش بده بالا میاره

اون خالمم گفت این مدلشه همیشه زیاد میخوره بعد همرو بالا میاره

خالمم در جواب گفت آره دیشب ی جوری واسه آش ذوق کرد انگار باز اولشه آش میخوره

درحالیکه من برای اینکه صاحبخونه خوشحال بشه از غذا تعریف کردم وگزنه اصلنم آش ندیده نیستم

واقعا آدم از غریبه ها چه توقعی داره وقتی خاله هاش اینجوری پشتش حرف میزنن

خداوندا شبم را روز گردان...

یا خدا چه خبیثن😐😐😐😐

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه واقعا این چه وضعشه مثلا خواهر زاده شونیا چقدر حسود و بخیلن حالا انگار یه کاسه آش رفته تو چشم اونا 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

حرف خاله هابداماشمابدون دلیل همش بالامیاری؟؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

واقعا دلم شکست

اصلا محلشون نده هر جور عشقت میکشه رفتار کن خودشون نمیتونن خوب بخ رن حسودیشون میشه 

یه کم دیگه حرف بنداز بگو چشمم کردین حالم بد شد وگرنه هیچوقت اینجوری نمیشم

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

نمیدونم چرا ما ایرانیا (بعضیا البته )حریم خصوصی رو درک نمی کنیم ، 

گوشی داده دسته که با خالت یا مامانت حرف بزنی نه اینکه گوشی خالتو بیل بزنی و محتویاته اونا بخونی!!!!!!!!!!!!؟

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

نمیدونم چرا ما ایرانیا (بعضیا البته )حریم خصوصی رو درک نمی کنیم ، گوشی داده دسته که با خالت یا مامان ...

خب خوب شد که 

اونا رو بهتر شناخت

از خدا بود چهره واقعی شون دیده بشه

خب خوب شد که اونا رو بهتر شناخت از خدا بود چهره واقعی شون دیده بشه

کارش اصلن درست نبوده ، و چهره بد آدمه بدم بالاخره رو میشه نیاز به کنکاش گوشی و وسایل شخصیش ندارع ، در ثانی اگه یکی با خود شما اینکارو بکنه و از رمز و راز مخفی شما سر در بیاره خوشحال میشی ؟؟؟

آنچه برای خود نمی‌پسندی برای دیگران مپسند

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

کارش اصلن درست نبوده ، و چهره بد آدمه بدم بالاخره رو میشه نیاز به کنکاش گوشی و وسایل شخصیش ندارع ، د ...

میگه در حین چت مامانش زنگ زده بعد از قطع تماس صفحه چت رو نشون داده گوشی

منم ترسی ندارم پای حرفی که زدم وایمیسم اینجا منظورم خاله های اسی هست پشت سرش حرف میزنن قایم نشن 

از آدم دو رو متنفرم 

در ضمن خاله آدم این باشه دایورت میشه هر چه زودتر