2777
2789
عنوان

گوشی خالم دستم بود چشمم خورد به چت…

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارش اصلن درست نبوده ، و چهره بد آدمه بدم بالاخره رو میشه نیاز به کنکاش گوشی و وسایل شخصیش ندارع ، د ...

کار شما درسته که داری قضاوت میکنی؟

اگه درست بخونی میبینی که گفتم گوشی رو داده بود با مامانم تماس بگیرم چون گوشی خودم پیشم نبود

بعدش وقتی قطع کردم وارد صفحه چتش با خاله ام شدم که اسم من توش بود و نوشته بود ندید بدید

خداوندا شبم را روز گردان...
واا مردم چه چیزایی تو چت مینویسن ؟ من پیام نوروزی میخوام بدم همکارام حوصله ندارم

فکر کردم فقط من اینجوریم  اخرش ویس میفرستم.هرگز هیچ وقت پشت سر دشمنم حرف نزدم که غذا خورده یا نخورده خیلی کارزشت ناپسندی هست

چه خاله های بدیمن برا خواهرزادم جونمو میدم

خاله ها ندیدی از عمه و زن عمو بدتر 

امیدوارم این حس شما همیشگی باشه 

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

خاله ها ندیدی از عمه و زن عمو بدتر امیدوارم این حس شما همیشگی باشه

ادم خوب و بد تو هر نسبتی هست ولی خواهرزاده واقعا عین بچه خود ادمه حداقل برای من اینجوره

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
ادم خوب و بد تو هر نسبتی هست ولی خواهرزاده واقعا عین بچه خود ادمه حداقل برای من اینجوره

والا خاله های خودم مثل واسه اسی هستن مخصوصا یکیشون بقیه رو از راه بدر میکنه 

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

کار شما درسته که داری قضاوت میکنی؟اگه درست بخونی میبینی که گفتم گوشی رو داده بود با مامانم تماس بگیر ...

من دارم تو رو قضاوت میکنم که بدون اجازه خالت رفتی تو صفحه چتش 

مگه خالت داد گوشیو بری تو صفحه چتش ؟؟داد که با مامانت بحرفی نه بری چتاشو بخونی ،حالا در مورد هر کی که باشه ، کاره کار درستی نبوده ، توجیح نکن

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

چجوری آخهبگم دیدم چتاتونو که اونوقت بد میشم

با اینا اصن مسافرت نرو 

یهو تو جمع بگو لطفا حرف منو نزنید ناراحت میشم یا مثلا بگو اگر حالم بد شده ببخشید از بزرگ ترا اجازه نگرفتم 

من دارم تو رو قضاوت میکنم که بدون اجازه خالت رفتی تو صفحه چتش مگه خالت داد گوشیو بری تو صفحه چتش ؟؟د ...

من تو صفحه چت کسی نرفتم

خودش قبل از اینکه گوشی رو بده ب من داشت با اون چت می‌کرد و صفحه رو نبسته بود

وقتی من قطع کردم برگشت به صفحه چتشون

تو اسم خودتو ببینی که کنارش نوشته ندید بدید

چشماتو میبندی و ادامه شو نمیخونی؟

عجب آدمایی داریم نمی‌دونم نباید بدون اجازه چت کسی رو بخوننکار شما ده هیچ زشت تر از غیبت اونا بود

دوباره بخون چی نوشتم بعد اینو بگو

منم این برام پیش اومده 

از غذای میزبان خیلی تعریف میکنم 

چون می‌دونم حسابی زحمت کشیده 

بعد یه بنده خدایی گفت مگه مامانت ازینا درست نکرده برات تا حالا 😂

ازین به بعد پلن زدن تو ذوق میزیانه 😂✌🏻